• Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Chopard X Mariah Carey

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 8 :
Grote Nederlandse financiële reserves nog steeds aanwezig– corruptie – Onderdrukte media en ondernemersprotesten Hongarije – Denk wat je wilt - Verwarring over inclusiviteit of … genderisme in de overdrive?

PodCast 9 :
Omgekeerde vlag – tragiek voor vaderlandse boerenstand – boerenondernemers met grote investeringen in crisis - dierenliefde of vegan - voor of tegen stikstofbeleid van het kabinet – wanhopig tekort aan huizen en bouwgrond – Issues rond moeilijke mensen als grensoverschrijders..

Koninklijke familie ingetogen gekleed op Prinsjesdag 2022

  Op 20 september 2022 op Prinsjesdag sprak de Koning de troonrede uit tijdens een Verenigde Vergadering der Staten-Generaal de Troonrede uit in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

In de Troonrede werden de belangrijkste plannen van de regering voor het komende jaar toegelicht. Na het uitspreken van de Troonrede vertrok het Koninklijk gezelschap naar Paleis Noordeinde. Hier vond traditiegetrouw de balkonscène plaats.

Tijdens de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal wordt een jacquet met grijs vest gedragen. De Koning droeg daarbij het draaginsigne Ridder Militaire Willems-Orde. Koningin Máxima droeg het Ordelint en de Ster van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw op een ijsgrijze japonmantel met een wikkelsjaal gemaakt van air-mesh/neoprene met bijpassende hoed en handschoenen. De stof is gemaakt van gerecycled materiaal.

Zij slaagde er in ondanks de coole ijzige en onflatteuze kleur op een waardige manier zeer charmant over te komen. Qua kleur en kledingstijl vormde zij een onmisbare schakel in de drie-eenheid met de koning en hun dochter de prinses van Oranje die er heel knap uitzag in een jade-groene japon die haar erg mooi stond.

Er is weliswaar door een bekende stylist direct daarna verkondigd dat het geen designerjurk was maar een 'goedkope confectiejurk"en hij vermeldde als 'bewijsvoering' daarbij ook het merk en de prijs. Plus de jaloerse toevoeging 'geleend hoedje en tasje van mamma en juwelen die al lang in de familie zijn'.

Maar het is duidelijk dat hier iemand sprak die niet wilde begrijpen wat de Koninklijke familie probeerde uit te dragen tijdens het grote event waarin het kabinet de plannen bekend maakt van een regering voor een land waarin het volk met crisis op crisis wordt geconfronteerd. Dan kom je niet met veel vertoon en glamour voor de dag maar houd je het heel eenvoudig als je over een goede smaak beschikt.

De 18-jarige prinses van Oranje hoorde tijdens de optocht waarin het vorstenpaar in de Glazen Koets door het centrum van Den Haag reed, naast gejuich vast ook veel boegeroep. Ze zag ongetwijfeld ook langs de route de demonstranten staan met omgekeerde Nederlandse vlaggen.

Tegenstanders van het beleid van de regering hebben de afgelopen tijd veel van zulke vlaggen opgehangen. Heel demonstratief als steun voor de boeren die tegen het stikstofbeleid zijn. En natuurlijk heeft zij de verdeeldheid meegekregen over de coronamaatregelen en het huidige energiebeleid.

Het was voor de eerste keer dat zij meeging in de koets op Prinsjesdag samen met haar ouders die een zeer bezorgde indruk maakten.