• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Koninklijke familie ingetogen gekleed op Prinsjesdag 2022

  Op 20 september 2022 op Prinsjesdag sprak de Koning de troonrede uit tijdens een Verenigde Vergadering der Staten-Generaal de Troonrede uit in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

In de Troonrede werden de belangrijkste plannen van de regering voor het komende jaar toegelicht. Na het uitspreken van de Troonrede vertrok het Koninklijk gezelschap naar Paleis Noordeinde. Hier vond traditiegetrouw de balkonscène plaats.

Tijdens de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal wordt een jacquet met grijs vest gedragen. De Koning droeg daarbij het draaginsigne Ridder Militaire Willems-Orde. Koningin Máxima droeg het Ordelint en de Ster van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw op een ijsgrijze japonmantel met een wikkelsjaal gemaakt van air-mesh/neoprene met bijpassende hoed en handschoenen. De stof is gemaakt van gerecycled materiaal.

Zij slaagde er in ondanks de coole ijzige en onflatteuze kleur op een waardige manier zeer charmant over te komen. Qua kleur en kledingstijl vormde zij een onmisbare schakel in de drie-eenheid met de koning en hun dochter de prinses van Oranje die er heel knap uitzag in een jade-groene japon die haar erg mooi stond.

Er is weliswaar door een bekende stylist direct daarna verkondigd dat het geen designerjurk was maar een 'goedkope confectiejurk"en hij vermeldde als 'bewijsvoering' daarbij ook het merk en de prijs. Plus de jaloerse toevoeging 'geleend hoedje en tasje van mamma en juwelen die al lang in de familie zijn'.

Maar het is duidelijk dat hier iemand sprak die niet wilde begrijpen wat de Koninklijke familie probeerde uit te dragen tijdens het grote event waarin het kabinet de plannen bekend maakt van een regering voor een land waarin het volk met crisis op crisis wordt geconfronteerd. Dan kom je niet met veel vertoon en glamour voor de dag maar houd je het heel eenvoudig als je over een goede smaak beschikt.

De 18-jarige prinses van Oranje hoorde tijdens de optocht waarin het vorstenpaar in de Glazen Koets door het centrum van Den Haag reed, naast gejuich vast ook veel boegeroep. Ze zag ongetwijfeld ook langs de route de demonstranten staan met omgekeerde Nederlandse vlaggen.

Tegenstanders van het beleid van de regering hebben de afgelopen tijd veel van zulke vlaggen opgehangen. Heel demonstratief als steun voor de boeren die tegen het stikstofbeleid zijn. En natuurlijk heeft zij de verdeeldheid meegekregen over de coronamaatregelen en het huidige energiebeleid.

Het was voor de eerste keer dat zij meeging in de koets op Prinsjesdag samen met haar ouders die een zeer bezorgde indruk maakten.