• Koos Van der Wal: de Friese hoedenontwerper

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

BOYS WON'T BE BOYS

  - I E D E R E E N  K A N  E R B I J  Z I J N -  BOYS WON'T BE BOYS en Theater Bellevue presenteren The Chosen Family Show-ho-ho... Een liefdevolle avond met een familie van zielsverwanten. Theater Bellevue en BOYS WON’T BE BOYS vonden elkaar in de wens om aan het einde van het jaar meer stemmen te laten klinken dan die van de traditionele kerstengelen en meer kleuren in de boom te hangen.

Er is volgens hun namelijk meer mogelijk dan tradities, patronen en normen ons bieden. Samen met hun bezoekers gaan ze op zoek naar een nieuw gevoel van thuiskomen. Speciaal voor Theater Bellevue maakt BOYS WON'T BE BOYS een compleet nieuw programma over hun queer visie op het thema familie: The Chosen Family Show-ho-ho.

Heel veel mensen is al direct duidelijk wat ze bedoelen. Voorafgaand geven zij het podium aan een nieuwe generatie BOYS WON'T BE BOYS om hun persoonlijke verhalen te vertellen over het niet binnen hokjes passen en je eigen pad volgen. Tussendoor is iedereen welkom om aan te schuiven bij het Family dinner in Theatercafé De Smoeshaan.

Speeldata
di 20 t/m za 24 dec 2022
18:00 - 18:30 uur BOYS WON'T BE BOYS The Next Generation
18:45 - 20:15 uur Chosen Family dinner
20:30 uur The Chosen Family Show-ho-ho

Meer over The Chosen Family Show-ho-ho weten? Wel... Acht theatertalenten nemen je mee in een wervelende eindejaarsshow-ho-ho. Zij delen hun persoonlijke verhalen over het thema familie door middel van theater, mime, kleinkunst, drag, popmuziek, hiphop dance en klassiek ballet. Met Rikkert van Huisstede, die binnenkort met zijn vriendin hun eerst kindje verwacht, als hokjes-doorberekende, zingende host in mini-jurk.

Wie dragen deze heel aparte voorstelling?
cast / family members Lars Brinkman, Lito Mabjaia, Marc Alberto, Marleen Hendrickx, Matthijs Rijsdijk, Rikkert van Huisstede, Taylor Made en Vincenzo Turiano. Eindregie Rikkert van Huisstede - Muzikaal dramaturg Wilko Sterke

En last but not least is er nog BOYS WON'T BE BOYS - The Next Generation

Voorafgaand organiseren BOYS WON'T BE BOYS en Theater Bellevue namelijk een voorprogramma in de kleine zaal met een nieuwe generatie BOYS, met inspirerende verhalen van jongeren tussen 12 en 23 jaar die hun perspectief mannelijkheid delen.

In de aanloop van de week voor Kerst krijgen zij in workshopsessies over gender, identiteit en familie de kans hun persoonlijke verhalen tot (gezamenlijke) performances om te zetten. Wat betekent mannelijkheid en waar voel je je veilig genoeg om alle regels los te laten?

De jongeren worden op het podium ontvangen en begeleid door hosts Mats Lodenstijn en Pompado Z.R. Martha, hosts Mats Lodenstijn en Pompadó Z. R. Martha / regie Tamar Lagas / eindregie Rikkert van Huisstede / coproductie Boys Won’t Be Boys en Theater Bellevue.

Daarbij wordt geserveerd: The Chosen Family dinner

Tussen deze twee programma's door kan je aanschuiven aan bij het Chosen Familiediner in Theatercafé De Smoeshaan. Geen 8 gangen kerstmenu, maar wel gezond en gezellig samen eten aan lange tafels vol lekkers.
En omdat wer allemaal maar gewoon mensen-mensen zijn kan iedereen meedoen : Pay what you can. Yes.

De toneel - en theatermakers gunnen iedereen een bezoek aan The Chosen Family Show-ho-ho, alleen is dit niet voor iedereen haalbaar in deze dure tijden. Een ieder die het zelf eigenlijk goed missen wordt gevraagd wel wat meer voor het kaartje betalen zodat de hard werkende makers ook een tarief kunnen aanbieden naar mensen die krap zitten.

The Chosen Family Show-ho-ho en BOYS WON'T BE BOYS The Next Generation worden geproduceerd door Theater Bellevue en BOYS WON'T BE BOYS en financieel ondersteund door de Provincie Noord Holland, Fonds Cultuurparticipatie, Stichting Melanie, Emancipator, AMVJ Fonds en Janivo Stichting.