• Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Chopard X Mariah Carey

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 8 :
Grote Nederlandse financiële reserves nog steeds aanwezig– corruptie – Onderdrukte media en ondernemersprotesten Hongarije – Denk wat je wilt - Verwarring over inclusiviteit of … genderisme in de overdrive?

PodCast 9 :
Omgekeerde vlag – tragiek voor vaderlandse boerenstand – boerenondernemers met grote investeringen in crisis - dierenliefde of vegan - voor of tegen stikstofbeleid van het kabinet – wanhopig tekort aan huizen en bouwgrond – Issues rond moeilijke mensen als grensoverschrijders..

Zangeres Laura Fygi helemaal 'hot'

  ZEIST - Op zondag 27 november 2022 vond het concert en de boekpresentatie plaats door Laura Fygi in Theater Hotel FIGI in Zeist. Een groot aantal bezoekers waaronder vele bekende collega’s uit het vak waren erbij toen zij haar grote Koffietafelboek officieel overhandigd kreeg.

De zangeres zit al meer dan 30 jaar als jazzicoon in het vak. ‘Beter dan Barbra Streisand, Frank Sinatra en Sarah Vaughan’, kopte de LA TIMES. Over haar internationale successen, ups en downs en de uitdagende combinatie van werk en gezin, schreef Laura Fygi een unieke autobiografie: ‘ALL OF ME’. In ‘ALL OF ME’ beschrijft de nuchtere Hollandse diva haar bijzondere ontmoetingen met internationale tycoons zoals Freddie Heineken, Michel Legrand en Sir Richard Branson. Talloze anekdotes en nooit eerder gepubliceerde foto’s geven een inkijkje in 30 jaar reizen en optredens op alle grote wereldpodia.

Diezelfde dag vescheen de zangeres in het kwaliteitsbewuste programma BusinessClass waarin zij vertelde hoe ze tijdens het opruimen van haar kasten kwam ze zoveel foto’s tegenkwam , dat ze dacht: hier kan ik een boek mee vullen. En dat deed ze. Het resultaat werd een prachtig 'Coffee Table Book' met foto’s van haar ouders, haar optredens en dierbare mensen waarna ze voor het aandachtig toeluisterende publiek waaronder veel groot-verdieners op haar eigen romantische manier hjet jazzy nummer Blue Moon zong. Natuurlijk was zij gekleed in een swingende creatie van modeontwerpster Sheila de Vries.

Alleen een ras-artiest kan in helder daglicht in een mooie lichte serre zo Blue Moon zingen dat je door haar wordt meegenomen en onder de sterren dat fantastische gevoel met haar deelt. Een week geleden trad Laura Fygi op als de grote ster in Het Podium: Jazz It Up! Daar werd de grote zaal, die speciaal voor die gelegenheid, omgetoverd tot gezellig jazzcafé.

Het Podium in Hoogeveen richt zich op een breed publiek met uiteenlopende genres en vaste concepten, zoals tribute nights, blues, rock, hiphop, metal, singer-songwriter, maar ook theater en comedynights. Het bredere muziekaanbod resulteerde in hogere bezoekersaantallen en uitverkochte concerten.

Net als bij haar vele andere optredens vindt de internationaal befaamde jazzdiva hier weer een geheel nieuw publiek van zeer geïnteresseerde jongeren en de echte jazzliefhebbers. Laura Fygi mag trots zijn op wat ze heeft bereikt, maar ze laat ook zien dat ze nog lang niet klaar is! Haar stem en voorkomen behouden een onveranderlijke zuiverheid. Deze jazzdiva is nog lang niet uitgezongen!

Er zijn maar enkele Nederlandse artiesten die in het buitenland (h)erkend worden als icoon op het gebied van zang en entertainment. Maar Laura Fygi, dochter van een Egyptische buikdanseres en een Nederlandse zakenman, is het gelukt om wereldberoemd te worden. En ook nu is zij ook in ons kleine land weer helemaal 'hot'.

FOTO: LAURA FYGI PRESENTEERDE HAAR BOEK ALL OF ME ... EN ZINGT WEER OVERAL DE STERREN VAN DE HEMEL ...