• Koos Van der Wal: de Friese hoedenontwerper

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Zangeres Laura Fygi helemaal 'hot'

  ZEIST - Op zondag 27 november 2022 vond het concert en de boekpresentatie plaats door Laura Fygi in Theater Hotel FIGI in Zeist. Een groot aantal bezoekers waaronder vele bekende collega’s uit het vak waren erbij toen zij haar grote Koffietafelboek officieel overhandigd kreeg.

De zangeres zit al meer dan 30 jaar als jazzicoon in het vak. ‘Beter dan Barbra Streisand, Frank Sinatra en Sarah Vaughan’, kopte de LA TIMES. Over haar internationale successen, ups en downs en de uitdagende combinatie van werk en gezin, schreef Laura Fygi een unieke autobiografie: ‘ALL OF ME’. In ‘ALL OF ME’ beschrijft de nuchtere Hollandse diva haar bijzondere ontmoetingen met internationale tycoons zoals Freddie Heineken, Michel Legrand en Sir Richard Branson. Talloze anekdotes en nooit eerder gepubliceerde foto’s geven een inkijkje in 30 jaar reizen en optredens op alle grote wereldpodia.

Diezelfde dag vescheen de zangeres in het kwaliteitsbewuste programma BusinessClass waarin zij vertelde hoe ze tijdens het opruimen van haar kasten kwam ze zoveel foto’s tegenkwam , dat ze dacht: hier kan ik een boek mee vullen. En dat deed ze. Het resultaat werd een prachtig 'Coffee Table Book' met foto’s van haar ouders, haar optredens en dierbare mensen waarna ze voor het aandachtig toeluisterende publiek waaronder veel groot-verdieners op haar eigen romantische manier hjet jazzy nummer Blue Moon zong. Natuurlijk was zij gekleed in een swingende creatie van modeontwerpster Sheila de Vries.

Alleen een ras-artiest kan in helder daglicht in een mooie lichte serre zo Blue Moon zingen dat je door haar wordt meegenomen en onder de sterren dat fantastische gevoel met haar deelt. Een week geleden trad Laura Fygi op als de grote ster in Het Podium: Jazz It Up! Daar werd de grote zaal, die speciaal voor die gelegenheid, omgetoverd tot gezellig jazzcafé.

Het Podium in Hoogeveen richt zich op een breed publiek met uiteenlopende genres en vaste concepten, zoals tribute nights, blues, rock, hiphop, metal, singer-songwriter, maar ook theater en comedynights. Het bredere muziekaanbod resulteerde in hogere bezoekersaantallen en uitverkochte concerten.

Net als bij haar vele andere optredens vindt de internationaal befaamde jazzdiva hier weer een geheel nieuw publiek van zeer geïnteresseerde jongeren en de echte jazzliefhebbers. Laura Fygi mag trots zijn op wat ze heeft bereikt, maar ze laat ook zien dat ze nog lang niet klaar is! Haar stem en voorkomen behouden een onveranderlijke zuiverheid. Deze jazzdiva is nog lang niet uitgezongen!

Er zijn maar enkele Nederlandse artiesten die in het buitenland (h)erkend worden als icoon op het gebied van zang en entertainment. Maar Laura Fygi, dochter van een Egyptische buikdanseres en een Nederlandse zakenman, is het gelukt om wereldberoemd te worden. En ook nu is zij ook in ons kleine land weer helemaal 'hot'.

FOTO: LAURA FYGI PRESENTEERDE HAAR BOEK ALL OF ME ... EN ZINGT WEER OVERAL DE STERREN VAN DE HEMEL ...