• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Teslion: recirculatiekap en designlamp in één

  Dit is het nieuwe keukenicoon: de Teslion. Mooi door de eenvoud en stijl en behorend tot de top op het gebied van techniek én innovatie. Het is een recirculatiekap en designlamp in één. Met deze recirculatiekap - de Teslion - wordt de lucht wel gezuiverd en niet afgevoerd. De lucht blijft circ uleren onder de kap en wordt voor 96% gezuiverd.

De Nederlandse ontwerper en elektromechanicus Fred van Gelderen legde de lat torenhoog: “Teslion moest de meest krachtige performance leveren én duurzaam én buitengewoon stil zijn.” De keuken is het kloppend hart van je huis. Hier wordt gekookt en gegeten. Maar vooral… geleefd, verhalen verteld, gelachen en de wijn ontkurkt. Dé plek waar vrienden en familie samenkomen. Teslion maakt van die ontmoetingsruimte in huis nog meer een heel vertrouwde plek.

Teslion is de eerste designkap die zorgt voor het beste klimaat in huis. En werd bedacht, ontworpen én geproduceerd op Hollandse bodem. 100% Dutch Design dus. Samen met dit aantrekkelijke design wordt eveneens een technisch knap doordacht systeem gecombineerd. Want Teslion bevat niet (zoals de meeste afzuigkappen) één, maar víér filters. Uniek is dat de lucht bovendien ook gezuiverd wordt door het proces van ionisatie, ontdekt door één van grootste genieën uit de geschiedenis: Nikola Tesla. ( Een geweldige uitvinder die persoonlijk niet zo geprofiteerd heeft van zijn razend knappe uitvindingen. Maar iedereen weet dat creatievelingen niet altijd de beste zakenmensen zijn.)

Belangrijk is verder dat het geluid van de Teslion buitengewoon zacht is. Zodat de keuken de plek is waar je wilt zijn, óók als er gekookt wordt. Van Gelderen: “Er zijn 6 standen. Zelfs op de hoogste stand kun je prima een gesprek voeren.”

Voor wie precies wil weten hoe het zit met die techniek het volgende meer in detail uitgelegd: in de recirculatiekap wordt vuile lucht opgezogen en schone, frisse lucht de ruimte ingeblazen. De lucht wordt eerst door een krachtige ventilator naar binnen gezogen, door een vetfilter en daarna door een vochtfilter geleid. Vervolgens komt de lucht in de ionisatieruimte met maar liefst twee ionisatoren. Als laatste wordt de dan praktisch schone lucht nog door een extra dikke actieve koolfilter van 4cm geperst om eventueel aanwezige allerlaatste restjes vuile lucht te verwijderen.

Dat is heel bijzonder omdat bij de meeste re-circulatiekappen één koolfilter van 1,5 cm zonder ionisatie voorkomt. Verder wordt dankzij het proces van stukfabricage aan iedere kap uiterste zorg en aandacht besteed. Bovendien zijn er verschillende modellen die harmonisch samengaan met andere keukenapparatuur. Luchtafvoer naar buiten is niet nodig, de kap kan op iedere plek bevestigd worden.

Er wordt gebruik gemaakt van 100% recyclebare producten. Teslion komt in rvs en kan ook in vele andere kleuren geleverd worden. De led lampen hoeven niet vervangen te worden en geven een warm wit licht.