Addy in Rome met zijn supershow

ROME - Bij Addy van de Krommenacker is couture mode een vorm van kunst. Je moet daarvoor over ideeën en veel vakkennis beschikken. En dat tot in de puntjes kunnen presenteren.

Dat blijkt bijvoorbeeld uit deze peach met een vleugje kaneel getinte range die hij in Rome toonde op zo'n indrukwekkende manier zoals slechts enkelen in ons land dat nog beheersen.

Daar in Rome toonde Addy zijn nieuwe collectie 2023 in de prachtige hal van de Palazzo delle espozione in het kader van de Alta Moda couture week voor de organisatie World of Fashion.
De show werd zeer enthousiast ontvangen door de gasten, waaronder de Nederlandse ambassade . Addy werd ook nog in het zonnetje gezet door Nino Graziano Luca , een presentator van RAI Uno die Addy in 2007 uitnodigde voor The look of the Year event in Taormina.

Addy heeft goede herinneringen aan Rome, omdat zijn show in Rome in 2007 voor hem een internationale carriere bracht.

Hij toonde zijn collectie een dag voor de afscheidsshow van Valentino, waardoor de hele internationale modepers ook zijn show bijwoonde. Dat was natuurlijk geweldig. Maar nu was ook iedereen in Rome weer perplex over wat zo'n Nederlander toch maar weer wist neer te zetten.