Addy showt tijdens de Semaine de la Mode

  PARIJS - In Parijs toonde Addy zijn collectie tijdens de Semaine de la Mode voor de Oriental Fashion week. Hij heeft daarin weer een geheel eigen stijl getoond.

Hij merkte dat zijn stijlvolle en rijk gevarieerde collectie zeer bij het kritische Franse modepubliek in de smaak viel.

Daarna reisde hij af naar de mooie cultuurstad Iasi in Roemenie waar hij zijn collectie toonde in het prachtige paleis “de palace of culture. ” Dit is een neogotisch cultuur bezit .
Addy : Het was ongelooflijk hoe mooi de collectie tot zijn recht kwam in dit bijzondere paleis.“ Het was dan ook een bijzondere plek met een vorstelijke achtergrond. Maar de Brabantse modemaker Addy van den Krommenacker is internationaal bekend en heeft met zijn collectie de hele wereld gezien.

Maar in de bijzondere sfeer van deze sfeervolle lokatie gaf wel een speciale touch aan de barokke nieuwe collectie van Addy.

Het paleis en andere bouwwerken zijn daar in de periode van 1906 tot 1925 neergezet als vervanging van het toen al vervallen oude vorstelijke hof van Moldavie. De stijlvolle elegante show van de Brabantse ontwerper zette ons land qua fashion weer eens als heel authentiek op de kaart.