Ingeborg Steenhorst jubileert als modekunstenares.

alt's HERTOGENBOSCH- Ingeborg Steenhorst viert met een grote feestelijke theatrale modeshow haar 5-jarigjubileum als modekunstenares. Tijdens de show toont de ontwerpster exclusieve haarsieraden, hoofdtooien, hoeden en textielsieraden uit haar couture collectie.

Ingeborg Steenhorst slaagt er ook nu weer in samen te werken met andere talentvolle mensen. De modeshow zal dan ook worden gepresenteerd door de befaamde presentatrice Marijke Helwegen. De mooie hoofdtooi op deze fotois uiteraard van haar hand. De bijpassende elegante mantel is van Shequang Hu en de sprekende foto is van Sander Steins.

Ooit schreven wij over Ingeborg Steenhorst: “Mode en kunst zijn soms niet van elkaar te scheiden. De Nederlandse hoedenmakers en haarsieraadartiesten laten onze moderedactie steeds weer perplex staan... Ook ontwerpster Ingeborg Steenhorst heeft ons al menigmaal verbaasd door haar aparte creaties.

Voor De Couturekrant is het vooral interessant om te zien hoe zij bij een feest met haar speelse creaties zo mooi het hoofd van veel Bekende Nederlanders bekroont. Vooral haar haarsieraden voor bekende politici en kamerleden bij officiële gelegenheden hebben ons zeer verrast!”

Het staat dan ook vast dat het in Den Bosch razend druk wordt omdat iedereen deze indrukwekkende presentatie wil bijwonen.

De show vindt plaats op 11, 12, 13 en 14 augustus om 14:00 uur,
op Kasteel Maarten Maartenshuis tijdens Zomerfair Doorn te Conferentiecentrum Zonheuvel,
Amersfoortseweg 98, Doorn

rsvp
Mail eventueel uw naam, naam van uw gast en uw dagkeuze uiterlijk 8 augustus naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.