Peter Rommers brengt gedurfde wintercollectie met Make-a-Point

altVoor de vierde achtereenvolgende keer toont Peter Rommers zijn nieuwe ontwerpen tijdens een 5-gangen-diner in eigen zaak. Tijdens de presentatie van zijn wintercollectie 2011/2012 laat een welgekozen groep gasten zich de champagne en de oesters goed smaken.

De stijlvolle lancering van zijn nieuwe ontwerpen vangt aan met een range comfortabele wollen pakjes in rood/zwart/grijs. Mannequin Penny toont hier de nieuwe combinatie van verschillende materialen en structuren wat zowel een sportief als ook een chic effect heeft. Veel interesse van de gasten is er ook voor een letterlijk schitterend smokingpak en enkele ogenschijnlijk simpele, maar uiterst attractief gesneden jurkjes in oranje en zwart.

Heel inspirerend is ook de lijn in mantels van Peter Rommers waaronder zich een knielange warmrode cashmere jas bevindt evenals een korte wijduitlopende coat met grote bloemmotieven.Rommers heeft deze collectie opzettelijk 'Make-a-Point' genoemd, want hij kleedt ene vrouw die zich niet laat wegcijferen. Vooral de korte bustierjurkjes met daaronder chiffon-blousjes getuigen van originaliteit en lef.

Prachtig en ook praktisch natuurlijk als je zo'n jurkje overdag met blousje draagt terwijl je zonder het blousje 's avonds heel elegant je entree maakt.

Rommers, die bij het grote publiek vooral bekend staat om zijn dagkleding, laat ook op het gebied van avondjurken met zijn 'red carpet dresses' zien dat hij bij de top van Nederland hoort.

De bruid is heel jong en gedurfd gekleed. Zij draagt een witte kanten bustier over een zilvergrijze chiffon blouse op een fraai bewerkte pofbroek. De 'Make-a-Point"-show van Peter Rommers Couture valt zo zeer in de smaak dat de couturier reeds heeft gepland dit alom gewaardeerde avondprogramma nog in oktober te herhalen.

Gezien de grote belangstelling zal ook hier ongetwijfeld weer een selectief gezelschap acte de présence geven en zal de couturier opnieuw graag zelf weer als gastheer optreden zowel bij het heerlijke diner als bij de voortreffelijke show.