Paul Schulten bereidt jubilea voor

  Een belangrijk aandeel van de nieuwe herfst- en wintercollectie voor 2021 - 2022 van Paul Schulten vormen de unieke en creatief gemaakt jasjes in colbertstijl. Daar is hij steengoed in. Als pak met bijpassende pantalon of te dragen op een donkere pantalon of jeans. Vaak met hoge laarzen getoond tijdens het TV-programma Business Class. Een casual en pittige jonge stijl.

Heel chic is ook de witte brocaat combi van een jasje met pijlvormige accenten over een slankmakende japon. Het sluitstuk qua glamour in zijn kwalitaitef luxueuze maar tegelijk ook casual collectie voor de winter. Een collectie voor een jaargetijde waarin de bezoekers veel thuis zullen zijn en vooral stijlvol maar ook comfortabel voor de dag willen komen.

Paul Schulten kondigde verder aan de opdracht voor bedrijfskledng te hebben ontvangen voor DELA, marktleider na de overname van YARDEN. Hij gaat dat doen in samenwerking met Groenendijk Bedrjfskleding.

Maar de bekende couturier had méér modenieuws. Begin volgend jaar heeft hij gepland samen met het bekende OKURA in Amsterdam gepland om daarvan het 50-jarig jubileum te vieren in combinatie met zijn eigen 20-jarig jubileum.

Een nieuw jaar met mooie plannen voor Paul Schulten en alle modejournalisten en klanten kijken er ongetwijfeld nu al naar uit!

PITTIGE CREATIE: PAUL SCHULTEN...