• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Fabienne Delvigne wijdt twee creaties aan de BMW i8 Roadster

  Voor de lancering van de i8 Roadster, heeft BMW Fabienne Delvigne gevraagd om hoeden te maken, een weerspiegeling van de exclusiviteit, moderniteit en elegantie van dit nieuwe converteerbare en geëlektrificeerde sportmodel. Als opmerkelijke hoedenontwerpster, steeds bereid om nieuwe creatieve uitdagingen aan te gaan, heeft Fabienne Delvigne vol enthousiasme speciaal voor deze nieuwe sportwagen twee hoeden ontworpen.

Deze samenwerking past in het kader van een artistiek en creatief initiatief in het hart van de autowereld, waar mode en sport samenkomen.

“De wereld van de automobiel wordt vaak als een mannenwereld omschreven, maar wordt ook door het vrouwelijke geslacht geapprecieerd. België heeft trouwens verscheidene vrouwelijke autocoureurs met internationale faam en ik wil in deze mannenwereld graag wat meer glamour brengen”, verduidelijkt de ontwerpster.

Ambachtelijke vakkennis, elegantie, luxe en vrouwelijkheid kenmerken het Maison Fabienne Delvigne waarmee dit partnerschap werd gesloten. Zij ontwierp een dynamische en luchtige hoed die herinnert aan de helmen van racepiloten op het autocircuit. En een eenvoudige en sierlijke pet voor actieve jonge vrouwen uitgevoerd in zeer verfijnd materiaal. 

In plaats van een steriel en academisch conformisme geven de collecties van het Maison Fabienne Delvigne elk seizoen opnieuw blijk van een artistiek temperament dat zijn inspiratie haalt uit het dagelijkse leven, toevallige ontmoetingen en aspecten van moderne kunst en design. Een creatie van Fabienne Delvigne is als een sculptuur die dankzij bijzondere materialen en texturen lichtheid in volume en vorm uitstraalt.

De accessoires van het Maison Fabienne Delvigne zijn steeds elegant, nooit pronkzuchtig, soms wat afwijkend maar nooit impertinent, met een streven naar subtiel evenwicht en luchtige zachtheid; ze zijn de weerspiegeling van de verbeeldingskracht en vakkennis die de ontwerpster al bijna 30 jaar drijven.

Dankzij deze vakkennis, die de modiste sinds het eind van de jaren 80 is blijven perfectioneren, heeft zij in de loop der tijd het vertrouwen van leden van verschillende Europese koninklijke families gewonnen. Haar talent werd beloond met de titel van Gebrevetteerde Hofleverancier van België, toegekend door Z.M. Koning Albert in 2001 en door Z.M. Koning Filip in 2013.

...CREATIE: MAISON FABIENNE DELVIGNE SIERLIJKE PET VOOR ACTIEVE JOGE VROUW VOOR I8 ROADSTER BMW...