Guerrilla-acties in Duurzame Mode

altMet guerrilla-acties worden overal verschillende groepen mensen bewust gemaakt van de schaduwzijde van fashion. Maar dat niet alleen... Awearness Fair Fashion vestigt door middel van een overval met nieuwe flitsende gedachten op inspirerende wijze de aandacht op duurzaamheid in de mode-industrie.
Op de Dag van de Duurzaamheid op 11 november staat om te beginnen het thema duurzame mobiliteit in de schijnwerpers. Dat gebeurt in Arnhem.
 

Margreet van Gastel, wethouder van Milieu van de Gemeente Arnhem zal dan toelichten waarom FAIR FASHION Made in [Arnhem] op de Dag van de Duurzaamheid wordt samengebracht met elektrische scooters en auto’s.
 

Wilma Mulder en Jeannette Ooink van Awearness Fair Fashion leggen uit wat de fashion die we gaan zien duurzaam en opzienbarend maakt. Gevolgd door prachtige mode uit Arnhem Modestad in drie blokken: kleding voor onderweg, op kantoor en op een feestje.
 

Bij deze mode gaat het om slow fashion, recycling, afvalreductie, gebruik van milieuvriendelijke en innovatieve stoffen en eerlijke productie.
 

Hun show toont een fascinerende combi van modieuze zachtheid en de beheerste kracht van de allermodernste verkeersprofessionals. Want duurzame alternatieven gelden op vele terreinen als nieuwe mogelijkheden. En Awearness Fair Fashion laat dit daarom gelijktijdig zien zien in combinatie met andere duurzame acties.
 

Op de Dag van de Duurzaamheid rijden ook elektrische auto’s vanuit diverse startplaatsen in Nederland langs verschillende routes naar Almere. Om 09.15 uur start de Gelderse Elfstedentocht op de HAN Campus. Annelies van de Kolk, gedeputeerde van de Provincie Gelderland, stelt de eerste HAN-oplaadpaal voor elektrische voertuigen in gebruik.
 

Ook zijn er presentaties van duurzame mobiliteit door regionale organisaties en bedrijven en kan men speeddaten met deze bedrijven