• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

TV kok maakt trendy nieuw bier van cocabladeren

  DIRKSLAND - Pablo Beer introduceert een nieuwe bier met cocabladeren als hoofdingrediënt. Er is jaren gewerkt aan de receptuur, de juiste smaakbalans en de mogelijkheid om het ook daadwerkelijk te gebruiken in het brouwproces en recept. Het idee voor dit vernieuwende bier kwam van TV kok (van o.a. RTL 4 en SBS) en founder Jeremy Vermolen.

Alles wat niet kan of niet logisch is, wordt bij hem een uitdaging. Omdat het momenteel belangrijk is voor veel mensen in een wereld te leven waar gezondheid, bewust leven en genieten centraal staan, ging hij met de uitdaging aan de slag om een laag alcoholisch bier te ontwikkelen. Dit bier moest hoog in smaak zijn, weinig alcohol en calorieën bevatten en een natuurlijke oppepper geven.

Jeremy zegt: “Waar ooit hop het gruut verving als brouwingrediënt wil ik met cocabladeren in bier een wereldwijde nieuwe trend zetten. De weg naar het eindresultaat was, naast de nodige uitdagingen om het te importeren, een jarenlang proces om de juiste smaak te ontwikkelen. Cocabladeren zorgen, net als hop, voor een bittere smaak. Daar bovenop geven coca bladeren een volheid aam die smaak en zorgen voor een natuurlijke kick. Om dit alles op de juiste manier te brouwen en in juiste balans te brengen was een mooie weg”.

De introductie van Pablo Beer met cocabladeren als hoofdingrediënt is een primeur in de bierwereld. Omdat het hoofdingrediënt uit cocabladeren past het goed bij bierliefhebbers en bewuste genieters. Maar het past ook bij een brede levensstijl met een extra knipoog naar avonturiers.

Pablo Beer is nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels en horecagelegenheden, en wordt zxoals de heren hopen en verwachten een enorme hit. Bezien vanuit het gebruikte beroemde basiselement wat bij bepaalde volken in moeilijke leefwerelden mensen door veel moeilijkheden heen heeft geholpen, zou dat ze ook best eens kunnen lukken.