Tassen en accessoires met luxe uitstraling bij Cavalier Boutique

altAMSTERDAM - Tijdens de PC Hooftstraat Fair heeft model Corine Haacke een stijlvolle presentatie gegeven van haar tassencollectie in het Fashion Museum | Nederlands Modemuseum.
Vanwege een fantastische samenwerking met een Italiaans atelier, zal de Cavalier Boutique unieke tassen aanbieden die exclusief voor de webshop gemaakt worden.

De eerste reeks van deze ‘Limited Edition’ tassen staat sinds deze maand op de site. De Limited Edition lijn wordt gemaakt van luxe Italiaans leer en suede en afgewerkt met hoogwaardige fournituren in goud en zilver metaal. Uiteraard worden ze met de hand gemaakt in Italie.

Er zijn slechts enkele stuks per kleur verkrijgbaar en de labels aan de tassen zijn genummerd om aan te geven welk uniek exemplaar er wordt aangeschaft. Prijzen varieren tussen de €239,95 en €299,95. Naast de Limited Edition tassen biedt de Cavalier Boutique ook de seizoenscollecties van Cavalier.

Cavalier wil haar trouwe klanten de mogelijkheid wil bieden om vanuit huis de volledige collectie te bekijken en te kopen. “Zo bieden we meer dan alleen een product; snelle levering, gebruiksvriendelijkheid van de website en uitmuntende service,”aldus de ontwerpster.

Cavalier’s lederen tassen en accessoires worden in Toscane met de hand gemaakt van het mooiste Italiaanse leer. Voor de canvas en nylon tassen reist Cavalier de wereld af om te werken met de beste ateliers. Kwaliteit, draagbaarheid en een luxe uitstraling staan centraal in de collecties.