Wat doet ZIJ van PurseN daar?

altJe kent het wel: de taxi staat klaar, je hebt je jurk half aan, je rechterpump nog niet gevonden, probeert ondertussen je mascara op te smeren en net als je klaar bent, bedenk je dat de handtas die je gister hebt gebruikt niet matcht met je outfit. Oh... Nee...

Gevolg: je bent 5 minuten bezig met het overhevelen en uitzoeken van je pasjes, lipgloss, handcrème, sleutels, organiser, mobiel….. En bij het overladen vergeet je ook nog wel eens iets heel belangrijks. Help...
Hardeep Melamed, zakenvrouw, moeder van twee kinderen en bovenal tas-polygamist, had genoeg van het overhevelen en graaien naar spullen in haar oversized handbag. De oplossing: ze besloot een handige purse in purse te ontwikkelen die je snel en gemakkelijk overhevelt van de ene naar de andere tas.

Hardeep: “Het concept is uniek dankzij de extra handige vakjes, de ritsen waarmee je de organizer groter maakt en de fashionable look. Function meets fashion!” Bovendien bevat PurseN naast de organizer voor de handtas ook andere handige items die het leven van de vrouw een stuk aangenamer maken.

De collectie van PurseN bestaat uit de Organizer Insert, een Make-up case, een Sunglass case, een Jewelry case voor de mooiste juwelen en een speciale Luxury Travel Tote. De Organizer Insert is verkrijgbaar in twee maten en bevat 9 vakjes, waarvan een groot afsluitbaar vak. De insert is zelfs te vergroten door de zijkant en bodem open te ritsen.

ZIJ van PurseN heeft voor iedereen iets leuks in petto. Neem de Jewelry Cases: ideaal voor op reis. De Weekender en de Vacationer. Met die doorzichtige vakken voor oorbellen, kettingen en armbanden en dan toch afzonderlijk afritsbaar. De Sunglass case is ideaal voor je zonnebril. Het hoesje is gemaakt van superzacht zijde, waarmee krassen op brillenglazen worden voorkomen.
 

De Make-up bag is precies groot genoeg voor je dagelijkse touch-up products. Tot slot is de Travel Tote met zeven handige vakken, een ritsvak, twee insteekvakken aan de buitenkant en extra lange hengsels voor draagcomfort, de ideale reispartner of ook als luiertas voor de druk bezette mamma.

Ja… Met PurseN heb je wel een stuk minder irritatie.