Sepehr Maghsoudi show toont veel talent.

altAMSTERDAM - Voor zijn show tijdens de Fashion Museum Week (FMW) in Amsterdam heeft Sepehr Maghsoudi die uit Iran afkomstig is voor diverse creaties in een sprookjessfeer gekozen.


Zijn stijl toont veel fantasie en is ook gebaseerd op een goede kennis van patronen. Dat zorgt voor vertrouwen in zijn verdere ontwikkeling als modeontwerper. De collectie die hij laat zien heeft iets kunstzinnigs.

Natuurlijk moet hij daarnaast ook aan de slag om brood-op-de-plank mode te maken maar gezien zijn verbeeldings kracht en doorzettingsvermogen zal hij daar op den duur zeker zijn weg ook in vinden.

Om een goed ontwerper te zijn heb je naast al die mooie creativiteit ook heel veel kracht en eenvoud nodig maar dat geldt voor de meeste creatieve beroepen.


Het is behoorlijk moeilijk om tegelijkertijd zowel iets fantastisch moois te maken en daarnaast binnen de beperkingen van de dagelijkse realiteit ook een basis te vinden. Iedereen ontwikkelt zich daarin weer anders.

Addy Van Den Krommenacker is een voorbeeld van een ontwerper die pas veel later is gaan ontwerpen. Hij was eveneens aanwezig bij de show van Sepehr Maghsoudi en kon zijn creaties zeer waarderen.