Warning: file_get_contents(/home/users/coutuftp/couturekrant.nl/cache/multithumb_thumbs/b_0_0_0_00_images_stories_marcha-huskes101.jpg.size): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/coutuftp/couturekrant.nl/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1650

Notice: Undefined offset: 1 in /home/users/coutuftp/couturekrant.nl/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1650

Marcha Hüskes heeft een herkenbare eigen stijl

altMarcha Hüskes (1972) is sinds 2003 internationaal actief met agenten in Milaan, Londen en New York. Marcha Hüskes baseert haar collecties op het concept van elegante functionaliteit: een moeiteloze mix van luxe met draagbaarheid.

 

Hierbij werkt ze alleen met hoogwaardige Italiaanse jersey vanwege het draagcomfort en maakt ze gebruik van nieuwe en moderne technieken. De collecties staan bekend om haar “tailoring” die in de gehele collectie zichtbaar is en het oog voor detail.

 

Met deze benadering wil Hüskes een couturegevoel creëren binnen een draagbare look die vrouwen van dag tot avond kan kleden. Hüskes laat haar collecties in Italië produceren.