• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Sommige Pomerianen hebben 'n valse Russische stamboom -2 -

  AMSTERDAM - House of Animals “Van hobbyfokken en keurig zakendoen is bij Pomeranian Amsterdam echt geen sprake. Dit is grof geld verdienen over de rug van kwetsbare dieren en hun nieuwe eigenaren. De zogenaamd liefdevolle buitenkant van Pomeranian Amsterdam staat in schril contrast met de feiten die uit ons onderzoek naar voren zijn gekomen.”

Bijna alle dieren van Pomeranian Amsterdam zijn illegaal in Nederland. Zo hebben ze bijvoorbeeld wel een vaccinatieboekje, maar geen Europees dierenpaspoort en staan ze niet aangemeld als import in de daarvoor bestemde database. Sommige pomerianen hebben een valse Russische stamboom  ... en een Nederlandse chip.

Karen Soeters: “Wij hebben sterk het vermoeden dat puppy’s die uit het buitenland komen ‘omgekat’ worden, door ze een Nederlandse chip te geven. We begrijpen van anonieme tipgevers dat de honden die in januari zijn aangetroffen in een sporttas ook nog niet gechipt waren.” Eigenaresse Nancy S. van Pomeranian Amsterdam fokt ook zelf. Uit het onderzoek blijkt dat ze de reutjes eigenhandig laat ejaculeren en de teefjes zelf insemineert.

Dit zijn handelingen die alleen een dierenarts mag verrichten. Op haar website vermeldt Nancy S. ook dat alle ouderdieren worden getest op vererving, de overdracht van erfelijke aandoeningen. Dit klopt niet, zo blijkt uit het onderzoek van House of Animals.

Een aantal pleeggezinnen bevestigt dat teefjes die al een nestje hebben gehad niet zijn getest. Meerdere honden gefokt of geïmporteerd door Nancy S. blijken doodziek en sommige zijn inmiddels overleden.

De dierenarts van Pomeranian Amsterdam is nauw betrokken geweest bij alles, zo blijkt uit het onderzoek van House of Animals. De dierenarts weet het verschil niet tussen een vaccinatieboekje en een paspoort en lijkt het normaal te vinden dat de puppy’s ernstig aangeboren afwijkingen hebben. Dit is te zien in de reportage waarin House of Animals Investigations de zaak blootlegt.

Officieel (op papier) importeert Nancy S. geen honden. Er zijn geen koopcontracten en er mag alleen cash worden afgerekend. Het wekt sterk de indruk dat de handel van Pomeranian Amsterdam berust op zwart geld.

Karen Soeters van House of Animals: “Die ene keer dat een koper een aanbetaling deed via de bank, werd verzocht als onderwerp op het bankafschrift ‘blauwe fiets’ te vermelden.”

House of Animals heeft aangifte gedaan van alle sterk onderbouwde verdenkingen en daaropvolgend heeft de politie donderdagavond een aantal honden weggehaald bij Pomeranian Amsterdam. Van eigenaresse Nancy S. is nadien niets vernomen. Wel werd er eerder schriftelijk gereageerd op de beschuldigngen.

MILO IS INMIDDELS OVERLEDEN ...

FOTO: HOUSE OF ANIMALS