Onzin

 

altHallo Van Klein... Laten we nog even een column schrijven...
Heb je echt zin in dit mooie restaurant op deze verrukkelijke dag je blocnote uit die overdreven grote tas te grabbelen?

Nu je het zo stelt... Dadelijk haast zich een type naar ons toe in dit restaurant wat zegt:`Er mag hier absoluut niets opgeschreven worden.`
Alleen wél op het terras zeker... Zitten de spionnen soms liever niet 'in broad daylight?'

Dat wel maar ze zitten apart en seinen berichten naar elkaar via een code die werkt met die waterstralen van de fontein naast het terras.
Zoals jij hier de sfeer schetst... Er klopt niets van en ik moet je daar ernstig voor waarschuwen Baruch.

Hoezo? We spelen momenteel toch mee in de bekende meesterthriller. Vind je niet dat we op dit moment precies passen in Midsummer Murders?
Absoluut. Met die zonnige sfeer en al die leuke geveltjes om ons heen bedoel je. Afgezien van de breed geschouderde politieman die ik niet ben dan en zijn hoogblonde vrouw die lid is van de tuinclub en helpt bij de bazar die jij nooit zal worden zouden we er zo in passen.

Wat bedoel je echt... Je wilt niet aan iets engs - zoals in thrillers gebeurt-  denken vandaag...
`Hallo zeg, het is zulk mooi zomerweer ... Laten we liever zomaar genieten van de heerlijke zomerzon...`

Ach... Ik heb gewoon een gekke bui. Dat mág toch...
`Je fantaseert. Het is een ontsnapping uit het alledaagse. Het doet me denken aan de Engelse Koningin Elizabeth die bij de opening van de Olympische Spelen in Londen zogenaamd aan een parachute naar beneden daalde. Een heleboel mensen dachten echt dat ze aan die parachute naar beneden kwam...`

St... Geheim hoor. Maar wat was ze prachtig gekleed.
"Meestal zie ik zoiets niet maar ze was inderdaad top. Een echte Queen."

Sprookjesachtig mooi gekleed. En toevallig ook in het roze.