Couture shows

De Melbourne Cup Carnival Fashions on the Field

  De Melbourne Cup Carnival Fashions on the Field Competition in 2023 is open voor iedereen en trekt bezoekers van over de hele wereld. Niet gek met die ongelooflijk grote prijzenpot.
De waarde van de prijzenpot voor de Melbourne Cup Carnival Fashions on the Field lijkt op het eerste gezicht in onze ogen een grap want die bedraagt in het totaal maar liefst meer dan $350.000. Maar dat komt doordat evenementen als de Melbourne Cup Carnival een lange geschiedenis hebben van prestige en aanzien niet alleen in de modewereld maar ook bij de paardenraces en qua toerisme in Australië.

Dergelijke evenementen trekken altijd de aandacht van beroemdheden en influencers maar vooral van lokale en vooral internationale modeontwerpers. De pers in Australië raakt ook niet uitgepraat over de aanwezigheid van bekende modellen en de talloze toegestroomde modeliefhebbers uit alle continenten van de wereld.

Lees meer

Paul Schulten presenteert topcollectie voorjaar 2023

  - G R O T E  C O U T U R E S H O W - Het was weer helemaal als vanouds tijdens de presentatie van de nieuwe voorjaarsc ollectie van Paul Schulten die dit weekend plaats vond in het hoofdstedelijk Okurahotel. Daar vierde de bekende couturier namelijk in de mysterieus verlichte Ball Room temidden van een uitgebreid maar enthousiast publiek zijn 40-jarig jubileum.

"Na de moeilijke coronajaren," verzekerde één van zijn vaste en voortreffelijk geklede bezoeksters mij, " is Paul gelukkig weer helemaal terug." Ze straalde van trots want ze was daar net als iedereen echt blij om. Het is ook wel bekend dat door het ontbreken van events in de afgelopen coronajaren de belangstelling voor dure uitgaanskleding heel sterk terugliep en dat er in deze business behoorlijke klappen zijn gevallen. De bewondering voor deze couturier die ondanks alles toch weer een meesterlijke show wist neer te zetten was dan ook groot.

Lees meer