IN en UIT in 2013

altIN
Zoveel tinten grijs lezen maar niets aan je leven veranderen.

UIT
Zullen wij samen even een Amstelveldje doen?
(Had hem nog niet zo gehoord. Wat mij betreft: Best. )

IN
Mensen met een alternatieve levensstijl eigenaardig of zelfs eng noemen.

UIT
Ogenschijnlijk vlot en tegemoetkomend in vergadertaal een medewerker effectief naar de achtergrond moven... "Deze collega handelt niet volgens de norm zeg maar..."
(Daar krijgen wij spontaan uitslag van...)

IN
Vrolijke fel gekleurde kleding zoals een grasgroene top met een paars minirokje op een oranje legging. (En dan zwaaien met een grote regenboog-shawl in een druk restaurent en roepen: ""Joehoe... Hier ben ik!)

UIT
In een gemengd gezelschap de dames doorlopend alleen maar laten doorpraten omdat jij als geëmancipeerde en moderne metroman je plaats in de samenleving kent. En er dan ook nog met neergeslagen ogen bijzitten... 

IN
Denken dat andere mensen altijd en alles over jou willen weten. Bijvoorbeeld jouw message op Facebook.
`...Ik dronk zojuist koffie met mijn ex en hij verslikte zich bijna toen hij mij voor het eerst weer zag. Hij vond mij zo ongelooflijk veranderd. Ik gaf toe dat ik bij de beautymanager ben geweest... `

UIT
Neerbuigend reageren op de message op Facebook van mensen die alles willen vertellen zoals de volgende melding.
`... Was het echt koffie die jullie dronken? Of was het wat anders? Hahaha...`

IN
Helaas blijft IN dat een leugentje vaak ook nog wordt beloond.

UIT
Voluit voor de tv voor een vreselijke fout je excuses aanbieden. (Je hebt toch hopelijk nog wel enig zelfrespect...?)

IN
Nonchalante kapsels, snorren en baarden, blingbling, mutsen, handschoenen en werkschoenen en breien.

UIT
Verwilderde kapsels, make overs, onopvallende brilmonturen, de smaak van de bladen en `Ik heb het zo zwaar...`, springen van duikplanken in tv programma´s, vieze dingen eten tijdens verre reizen en zonder enig plezier dansen onder het oog van strenge juryleden in andere slopende programma´s waaronder ook quizzen met rare vragen.

IN
Het zwaar hebben maar het is wel de schuld van anderen zoals die crisis waarin ik mijn villa niet kan verkopen. Nu heb ik hem aan drie vreemde families moeten verhuren. Zo heurt het niet.

UIT
Met een massa schapen meelopen zonder exact te weten wie of wat de herder is.

IN
Altijd IN is jezelf blijven. Genieten van de liefde voor jezelf en voor je dierbaren en de mooie mensen en dingen die je in je leven tegenkomt. Zoals retro spiegels en de nachtuitzendingen van Radio 1. Dierenwelzijn blijft altijd IN. Applaus voor iedereen die zich daar voor inzet. Je weet vast wel wie we bedoelen. Hollandse tulpen en Delfts blauw kun je mooi vinden of niet maar blijven toch maar uniek. Net als Hollandse Kazen en heerlijke wijn. Laten we er in 2013 heerlijk van genieten.

UIT
Kaftans en lange gesprekken over vacanties, fotoalbums en boeken met een boodschap. Bijna UIT zijn helden, boerenbont serviezen en te lang in de sportschool blijven hangen om nog tijd te vinden voor iets anders waar we niet buiten kunnen. Je geliefde bellen en doorpraat terwijl je zit te eten en daarbij nog smakt. Nee, het hindert niet maar chic is het ook niet ook al kennen jullie elkaar al zo lang. Minstens drie maanden toch? 

Wij wensen onze bezoekers een heel fijn en gelukkig 2013 namens de hele redactie. En wij danken ook de vele vrienden die ons hun beste wensen stuurden en vooral ook degenen die in het afgelopen jaar zo fantastisch met ons samenwerkten met hun bijdragen aan onze druk bezochte Couturekrant.

We wensen u allen veel gezondheid en geluk in een ongelooflijk mooi nieuw jaar.