Qu'yvorim Biervliets drukke boodschappenlijstje


Voor mij zijn het van die essentiële dingen tijdens je daily rush, terwijl je auto in vlucht om de ochtendspits voor te zijn. Drop, vooral om de ergernissen rond het verkeer de baas te blijven. Niet zozeer tot 10 tellen, maar gewoon op een zout dropje kauwen.

Ondanks dat zout vaak wordt gezien als boodsdoener voor je lichaam heeft het toch wel een aantal positieve functies. Daardoor kun je namelijk de verhouding vocht/zout in je body weer in evenwicht brengen. Je nieren zorgen er dan verder voor dat het extra vocht samen met het zout wordt afgevoerd. Alleen moet je weer niet te-gek veel zout opsnoepen uiteraard. De juiste dosis ... daar draait het om. 

Ik heb ook iets met noodmascara. (Bedoeld wanneer er nood uitbreekt. Dus bij een vermoeide blik die dan met een flits van het mascaraborsteltje kan worden verholpen). Altijd bij de hand. Geen nood aan de man, je komt goed voor de dag en ongegeneerd flirten is weer geoorloofd. 

Zeker wanneer ik mij niet zo stralend oog, als ik mij op dat moment voel. Oja, en tuurlijk motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof staat ook ergens op het lijstje..of een nog te maken boodschappenlijstje.Tja, want anders komen we niet eens van A naar B.


Auteur: Qu'yvorim Biervliet