Qu'yvorim Biervliet zoekt naar oplossingen

Die heerlijk zoute autodrop mag onderweg gewoon niet ontbreken. Ik maak daar geen geheim van. Het is van groot belang voor mij, maar ook de mede-wegebruikers. Vooral 's morgens op weg naar mijn job. Mijn tolerantiegrens is dan gewoon wat hoger. In het leven post-auto, toen deze gekkigheid nog niet speelde waren het mijn handtassen die het zwaar te verduren hadden.

Wat is dat toch met vrouwen en hun tassen? Hoe groter de tas, hoe meer spullen of zelfs troep. Ja, zal het maar eerlijk toegeven. Ik weet eerlijk gezegd niet of dat opgaat voor auto’s . De mijne heeft nogal een bescheiden formaat. 

Maar ik weet ook dat het wel opgaat voor huizen. Mijn vorige appartement op eerste etage was een stuk groter dan mijn huidige stek (maar dan wel inclusief tuin) De geaccumuleerde verzameling van nodige en onnodige spullen eiste haar tol. 

Mijn nieuwe woning was namelijk niet berekend op mijn o-wat-leuk-zal-ik-daarvan-nog-1-kopen habbit. Dus: ik moest aan de slag met de Ikea praktische opbergoplossingen.
Maar heel misschien hoor..schuilt er in ons allemaal wel een klein hamstertje die af en toe naar buiten komt. Die meneer Albert Heijn maakt er in ieder geval aardig gebruik van... 

 

AUTEUR: QU'YVORIM BIERVLIET