Corona begrijpen ... Vraag het een hond

  Als couturier dreig je totaal in de war te raken. Zal mijn bedrijf het redden? Niemand wéét het. Ik zit in quarantaine en kan mijn passie niet kwijt. En ik hoef niet bij dit pinnige model om raad of steun te vragen.

We zitten in een crisis en het is vreselijk om te moeten werken op ander halve meter afstand. Wanneer mag ik mijn geweldige inspiratie weer eens zorgeloos op een grote show tonen? Deze CovidOutfit zou historisch moeten zijn. Wanneer eindigt dit?

Een couturier heeft op die manier geen uitzicht op de toekomst en wij zijn zo gevoelig. Ik dreig persoonlijk ook totaal in een crisis te raken. En nu gaat die verwaande hond zich er ook mee bemoeien.

Pied de Poedel is een hond die beweert dat ik altijd overdrijf. Hij heeft meer ideeën dan zijn bazin. Ik ben een altijd bezige couturier maar die Coronacrisis stopt alles. ik wacht met smart tot ik weer kan ontwerpen en showen. Wanneer is het zover? Wanneer kan ik aan de slag en het vreselijk druk hebben. Ik ben altijd op weg naar een nieuw avontuur en een nieuwe trend.

Pied de poedel heeft zo zijn vraagtekens ????... "Wij honden werden altijd uitgelachen met die trechtervormige kappen om ons hoofd. Maar ... kijk nu toch eens naar het mensenvolk. Ze moeten even een andere techniek van overleven ontwikkelen en ze raken totaal over hun toeren. Ze moeten een tijdje thuis spelen. Genoeg te eten en de hele dag oude pootbalwedstrijden op tv bekijken en ze doen of alles vreselijk is."

Hij kijkt er naar uit straks met zijn mooie vrouwtje naar huis te trippelen.

iILLUSTRATIE: IVOR RAY