Babelle wenst iedereen a Merry Christmas and a Happy New Year

Hallo Diana Kok... Je bent net terug van een fotoshoot zie ik...Op reportage geweest dus.
Raad eens wie ik tegenkwam in het Stedelijk Museum Phia Baruch... Daar zag ik Babelle en haar manager!

Je komt haar ook overal tegen. Zij is zeker dol op kunst...
Vast wel. De liefde voor de kunst heeft zij meegekregen van haar mentor. Die bekende glaskunstenaar Joshua Rozenman.

Je bedoelt die kunstenaar van dat atelier waar zij toen was... Die kunstenaar die ook altijd op de sportschool traint tussen al die BN/ers...
Precies. Die kunstenaar met dat goddelijke lijf ja.

Babelle was zeker incognito in het museum ...
Als zij binnenkomt kijkt iedereen naar haar. Zij kan niet ongezien ergens zijn want zij is zo mooi. Ze moest ook constant handtekeningen uitdelen maar ze genoot ervan dat haar fans altijd zo vriendelijk voor haar zijn. En toen kwam de directeur op haar af.

Interessant Diana Kok.
Daarna werd Babelle door hem uitgenodigd om een stijlkamer in het museum te bekijken.

Zozo... Een stijlkamer is heel speciaal.
Babelle wil namelijk een stijlkamer voor alle mooie creaties die alle ontwerpers en ontwerpsters het afgelopen jaar voor haar hebben ontworpen. Deze stijlkamer zal alleen door genodigden mogen worden bezocht.

Haar kledingkasten puilen zeker uit Diana... en ze is natuurlijk gek op kleren. Ze moet wel uitbreiden.
Ja Phia Baruch... Ik word er wel een beetje jaloers door. Als ze voor mij nog eens een leuk jurkje zouden willen ontwerpen zeg ik héél ... héél graag.

Je wilt als modefotograaf natuurlijk een hele vrouwelijke sexy jurk.
Ik neem graag genoegen met zo´n flitsend jurkje wat door Luke werd ontworpen met dat vrolijke en sportieve kleurgebruik. Zeker ook elegant door die symetrische en snelle accenten doorlopend tot aan de zoom die ervoor zorgen dat je er naar blijft kijken. En ik ben totaal weg van die schoenen. Die wil ik ook. Daar kan je nooit genoeg van hebben.

Ze zijn wel torenhoog... Is toch lastig met fotograferen Diana. Want je staat ook wel eens op een hoge ladder te fotograferen en laatst zag ik je op een roeiboot springen voor een speciale opname. Dan zijn zulke schoenen niet zo praktisch.
Voor het goede doel heb ik alles over. En die heerlijk warme wollenjas van Mereltje afgewerkt met kunstbont die in november won vind ik ook zo´n topper. Lekker warm met die pilotenmuts. Helaas is die al van Babelle. Zij draagt dit geheel op haar Russische reis over enkele weken wanneer zij in het Paleis op het Kremlin de laatste regeringscrisis gaat oplossen.

Ik denk dat we nog even gezellig samen moeten gaan shoppen om iets moois voor ons allebei aan te schaffen. We vinden vast iets heel moois voor jou want ik ken een heel leuk speciaal winkeltje daarvoor.
En die prachtige lange avondjurk die eigenlijk iedere vrouw zou willen dragen trekt Babelle zeker ook zelf bij het grote Nieuwjaarsbal aan...

Een schitterend ontwerp van de 14 jaar jonge Mirabella. Een feestelijke jurk voor het kerstdiner van gebreide Angora. Zij heeft deze creatie als eerste gemaakt van haar toekomstige M&M Fashion collectie zoals zij die in haar gedachten heeft gepland.
Heel knap zij die galajurk in de traditionele Kerstkleuren heeft ontworpen.

Babelle is ook van plan de feestjurk van Mirabella bij het grote Nieuwjaarsbal in Tokio aan te trekken. Ze heeft net gebeld. Dat staat vast geweldig...
Zij hoopt in Tokio niet zo op te vallen want zij wil het rustig houden. En vanuit Tokio wenst zij iedereen a Merry Christmas and a Happy New Year!