Nieuwsjaarsdiner voor daklozen op 15 januari

AMSTERDAM- Samen met café-restaurant “De Waag” organiseert Paul Willemse DAK/EU voor de twaalfde keer een diner voor dak- en thuislozen. Ook de dames van de straat en andere minderbedeelden zijn welkom.

 Dit diner duurt zondag 15 januari van 18:00 tot 21:00 uur.

Aan zo'n speciaal diner is gedurende de afgelopen twaalf jaar door verschillende grote restaurants en hotels meegewerkt. En De Waag doet nu voor de vijfde keer mee. Een grote groep vrijwilligers van handhaving Centrum en de politie werken mee om de dak- en thuislozen een mooie avond te bezorgen.

Rond een compleet verzorgd diner zorgt de vaste live band “Prime Time” voor de muzikale omlijsting. “De Veerkampjes” (Hanny, Nel en Ton) komen eveneens helpen.

Ook Burgemeester Eberhard van der Laan heeft zijn komst toegezegd.

De organisator zou overigens graag anderen willen voorstellen dit soort diners ook elders in het land te organiseren en staat open voor verzoeken om er aan mee te werken.

Naast het organiseren van dit diner deelt hij al jaren kleding en voedsel uit op plekken waar daklozen zich bevinden. Dit diner beschouwt hij als een mooie afsluiting van het afgelopen jaar.

Het diner is alleen toegankelijk voor genodigden voorzien van een genummerd bewijs van uitnodiging. Dit helaas vanwege de zeer grote belangstelling voor dit diner. Dus zonder genummerd toegangsbewijs heeft men helaas geen toegang.