BIGLI presenteert nieuwe ‘Mini Sweety’ armband

  - c o u t u r e - Het Belgische juwelenmerk BIGLI lanceerde in 2009 haar flagship ‘Mini Sweety’ collectie. Een iconische sieradenlijn van ringen, hangers en oorhangers vervaardigd van 18-karaat goud gecombineerd met kleurrijke, zorgvuldig geselecteerde edelstenen.

De speelse en tijdloze collectie is nu uitgebreid met een nieuwe ‘Mini Sweety’ armband. Een verfijnde, brede schakelarmband met karakteristieke, cabochon geslepen edelstenen, subtiel opgelicht door diamanten. Turquoise, felblauwe topaas en parelmoer zijn stijlvol verenigd met majestueuze groene aventurijn en geel citroenkwarts.

De onlangs door creative director Laurence Aerens ontworpen ‘Elements’ is de basis voor de armband. Bijzondere geometrische vormen met zachte rondingen van 18-karaat roségoud weerspiegelen het silhouet van de ‘Mini Sweety’ cabochon. Een knipoog naar de Seventies, een periode die door BIGLI graag wordt gebruikt als inspiratiebron. ‘The Elements’ markeert de start van een nieuwe fase in de ontwerpen van BIGLI. Een tijdperk waarin de frisse, nieuwe designs een perfecte harmonie zullen vormen met de bekende signatuur van het juwelenmerk om elke vrouw te laten schitteren.

BIGLI is al meer dan 25 jaar één van de meest vernieuwende spelers in de luxe branche van juwelen. Het Belgische juwelenmerk onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit, maar ook door het uiterst vakkundige zetwerk.

Aan het hoofd van het familiebedrijf staat een duo dat elkaar perfect aanvult: creative director Laurence Aerens en CEO Thierry Spitaels. De sieraden worden vervaardigd van 18-karaat goud, superieure diamanten en kleurrijke edelstenen.

Laurence Aerens laat zich bij het ontwerpen van nieuwe collecties inspireren door vrouwen van alle generaties. Ook het buitenleven in de natuur maakt deelt uit van het creatieve proces.

BIGLI is een merk met een menselijk en oprecht gezicht en is exponentieel gegroeid in Europa, Mexico en Japan.

In Zweden stond BIGLI reeds een paar keer in de koninklijke schijnwerpers: prins Carl Philip gaf zijn vrouw prinses Sofia een trio ‘Mini Sweety’ ringen en diamanten oorhangers uit de ‘Infinity’ collectie.