Couture van Addy scoort internationaal

  Addy van den Krommenacker showde dit jaar in Parijs, Rome en Iasi en zijn collectie bleek muntte internationaal uit doordat hij zowel de vakkunst als de creatieve allure bezit die tegenwoordig heel zelden te vinden is.

Het modenieuws van de laatste seizoenen miste de benadering van de vrouw die respectvol zichzelf presenteert en bleef heel erg steken activistische thema's en luxueuze aandachttrekkerij.

Je hebt het voordeel dat je daarin echt gezien wordt als je binnenkomt. Bijvoorbeeld in de laatste trend: in een soort mooi badpak. Maar hoe voel je je als je alleen maar spraakmakend gekleed bent en verder weet dat sommige mensen tijdens een galaavond met enige gêne niet naar je proberen te kijken? 

De nieuwe couture collectie van Addy van den Krommenacker is eveneens intrigerend en heeft verrassende details maar is eveneens gemaakt om er mooi en stijlvol uit te zien.

Zijn collectie werd afgelopen week getoond in Parijs, Rome en Roemenië en scoorde internationaal. De collectie is geïnspireerd door het paleis van Versailles , de barokke periode en de neoclassicistische stroming.

Als kind tekende Addy prinsesjes , later kleedde hij prinsessen voor belangrijke feesten en nu is zijn collectie geïnspireerd op prinsessen uit het rijke verleden van Versailles . Hij gebruikt voor deze collectie barokke materialen zoals zijde brokaat, taft, geborduurde pailletten, zijde chiffon, parels en veren.

Er is ook een webshop met de Ready to Wear collectie van Addy. Inclusief een speciale outlet-corner.