Maanlicht Couture van Tony Cohen

altDe couturecollectie ‘Atelier TonyCohen’ bereikt een uitgesproken publieksgroep die vaak representatief een receptie of event bezoekt. Daarom brengt hij het liefste veelzijdige creaties die op elk tijdstip van de dag kunnen worden gedragen. Veel internationale modellen en Hollywoodsterren weten dat en dragen een Tony Cohen. Zijn glanzende avondjurken lijken door maanlicht overgoten en zien er ook prachtig uit.

Samen met chef de cabine Marissa Pronk, besprak Tony Cohen het haarconcept voor de show op het AIFW. Het opgestoken haar met een bohemian touch kan heel makkelijk met een handomdraai ( en wat HardWearGel bijvoorbeeld van Redkin) in een chic en partyproof kapsel worden veranderd.

Of het nu een verbluffend mooie top is op een jeans of een adembenemend vrouwelijke jurk zijn creaties geven een vrouw die ze draagt een sterke sensuele uitstraling.

Zijn kleding wordt in diverse landen verkocht evenals andere buitengewone merken in Amsterdam in de PC Hooftstraat en in één van de 9 straatjes, de Huidenstraat.