Celebration show Addy Van Den Krommenacker

 

altDEN BOSCH - In november 2002 presenteerde Addy van den Krommenacker zijn eerste couture ontwerpen tijdens de Beau Monde Awards in Amsterdam. Nu, 10 jaar later, kijkt de modewereld terug op een decennium Addy van den Krommenacker met vele hoogtepunten in zijn succesvolle carrière.

In Nederland kreeg de couturier een koninklijke onderscheiding en werd hij gelauwerd met de Dutch Designer of the Year Award en de Society Award. Van den Krommenacker viert dit jubileum met een grote Celebration Show op 11 november in The Harbour Club te Amsterdam.

Dit is de eerste keer dat naast relaties, bekende Nederlanders en pers een catwalkshow van Addy ook toegankelijk is voor de consument. De show geeft een terugblik op de carrière van Addy van den Krommenacker en zal tevens een overzicht zijn van Addy’s meest bekende creaties. Alle bewonderaars van Addy kunnen vanaf 25 euro via de website addyvandenkrommenacker.com een toegangskaart bemachtigen.

Tijdens deze show vindt de lancering plaats van twee speciale collecties die Addy ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum heeft ontworpen. Voor zijn fans bij Steps ontwierp Addy de Addy for Steps Celebration Collection als toegift op de zeer succesvolle eenmalige voorjaarscollectie van afgelopen jaar. De samenstelling van zijn collectie is geïnspireerd door highlights uit de carrière van Addy en bestaat uit feestelijke ‘must haves’ in de favoriete kleuren van de ontwerper; zwart, champagne en fuchsia.

Na de show zal er een exclusieve voorverkoop zijn van deze Addy for Steps collectie. Vanaf de dag na de Celebration Show is de collectie verkrijgbaar in geselecteerde Steps winkels in Nederland en België.

Daarnaast ontwierp Addy ook een Special Limited Celebration Collection( SLC collection) voor zijn pret a porter label Addy by Addy van den Krommenacker.