Vitaliteit en kleur bij coutureshow Ronald Kolk

 

altAMSTERDAM - In zijn coutureshow voor de herfst van 2012 heeft Ronald Kolk voor een rijke afwisseling van stoffen gekozen. Zijn mannequins schrijden over het plankier zoals de luxueus geklede dames uit de Victoriaanse tijd dat deden in de befaamde badplaatsen en op de boulevards. Daar waar zij probeerden te ontsnappen aan een leven wat verstikt werd door een dwangmatige etiquette waren intriges en mysteries schering en inslag. Wat was er mooier dan naar de kapper gaan en door de achterdeur ontsnappen...

Of verborgen in een lange cape met capuchon zoals Ronald Kolk ook in zijn collectie brengt ´s avonds een geheim bezoek afleggen...

Ronald Kolk maakt ´zijn vrouwen´ geen prooi van de heersende nieuwe modelijn maar zorgt ervoor dat in zijn creaties vrouwen op een flatteuze manier zelfbewust door het leven gaan. Met mode met zoveel extra dat je meteen ziet dat het om couture gaat. En passant laat hij ook een collectie mooi gemaakte herenpakken zien. Vlotte eigentijdse colberts ook voor een jonge doelgroep. Zoals een rood colbert gecombineerd met een roze overhemd en een roestbruin vest. Gedragen met sportieve rode schoenen. Ook zijn uitgaansmode voor de modieuze man is superchic.

Vooral een zwart herenkostuum gedragen met een lange zwarte herenjas met avontuurlijke rode voering verrast de zaal. Ronald Kolks mannenpakken geven aanzien. Dat is zeker. Net als bij zijn vrouwenmode barst ook deze herenmode collectie van de vitaliteit en kleur.

De storm van applaus heeft de ontwerper aan het einde van zijn show dan ook meer dan verdiend. Hier ziet u nog de witte bruid van Ronald Kolk. Wat een schatje!

En een uitgelaten groep gasten viert daarna een afterparty zoals ondergetekende zelden eerder beleefde. De heerlijke catering van NH Grand Hotel Krasnapolsky en de te-lekkere drankjes passen ook geheel bij The New Gatsby sfeer.

Ronald Kolk himself formuleert het als volgt: "Door warme jazz en koude champagne vervagen mijn grenzen en ontdek ik stoere luxe in een sexy exciting lifestyle."

Het is inderdaad een couturefeest wat wij niet graag zouden hebben willen missen!