Stijlvolle couturewinkel verhoogt sfeer Westerdoksdijk

 

altAMSTERDAM - Het zijn voor veel ondernemers pittige tijden, maar kwaliteit en originaliteit worden nog steeds  gewaardeerd. Misschien wel juist in moeilijkere tijden. Gelukkig weten steeds meer mensen de Westerdoksdijk te vinden en wordt het gebied steeds mooier. Ook de stijlvolle couturewinkel van Peter Rommers draagt bij aan de bijzondere sfeer van de Westerdoksdijk. Ook deze keer zorgen nieuwe creatieve vondsten in de herfstcollectie ervoor dat iedereen dolnieuwsgierig het laatste modieuze nieuws hier wenst te vernemen.

Heel actueel zijn supervrouwelijke jurkjes die sportiever worden door de vest-achtige jasjes die er soms over gedragen worden. Voor de avond zijn er bolerojasjes in lammy of leer. Leer is sowieso een belangrijk thema in deze collectie. Zo zijn er leren biezen in rokken en jassen verwerkt.

Maar vooral de tops met leren voorpanden stelen alvast de nieuwe show. De combinatie van leer en wollen crèpe geeft een comfortabele en luxe uitstraling. Neem daarbij de perfecte pasvorm en je kunt je voorstellen hoe goed je je zult voelen in zo’n zwarte rok met paars/zwarte top.

In samenwerking met Restaurant Nevy (de overburen) organiseert Peter Rommers eveneens een modeshow op zondagmiddag 28 oktober. Op die manier hebben ook andere mensen (buiten de vaste klanten) de mogelijkheid om eens een show van Peter te zien. In combinatie met lekker eten moet dat een heerlijke middag worden.