10 jaar Addy van den Krommenacker

alt10 jaar geleden ontwierp Addy van den Krommenacker zijn eerste collectie. Op 11 november vierde hij dit jubileum in The Harbour Club te Amsterdam. Met een spectaculaire show blikte hij terug op zijn glansrijke carrière. Vele BNers waren aanwezig op deze speciale avond, zoals Addy’s muzes van het eerste uur Sandra Reemer, Jette van der Meij en Pernille La Lau.

Tevens lanceerde hij op deze feestelijke avond twee speciale Celebration Collections ter ere van zijn jubileum. Last but not least toonde Addy zijn nieuwe couturecollectie 2013.

Deze collectie is geïnspireerd op eind 30er en begin 40er jaren. De tijd van de rokerige jazzclubs en de ultieme periode van de shiny, sexy, ingetogen look. Men droomde in die tijd van de creaties van sterren van het witte doek zoals Marlène Dietrich en Vivian Leigh. Ondanks de dreiging van een financiële crisis en oorlog werd er extra aandacht besteed aan looks en glamour.

Addy vertaalt dit beeld naar de tijd van nu en dat resulteert in een ingetogen glamourcollectie die enkel bestaat uit de kleuren zwart, zilver en wit.