Ronald Kolk showt nieuwe collectie op Silk Fashion

altROTTERDAM – Op do. 21 maart organiseert Silk-PR, Events & Models weer een spring editie van dit unieke mode- en netwerk event op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam. Na Monique Collignon, Michael Barnaart van Bergen, Addy van den Krommenacker, Stephan Badal, Tony Cohen en Emporio Armani zal nu couturier Ronald Kolk hier met zijn nieuwste collectie acte de présence geven. Het belooft een bijzondere happening te worden. Het Silk Fashion & Business Event is afgestemd op het hogere segment en er zullen toonaangevende exposanten aanwezig uit verschillende branches. Ook bij voorgaande edities trok dit event al duizenden bezoekers. Het Silk Spring Event is deze donderdagavond alleen toegankelijk voor genodigden vanaf 18.00 uur. Daarbij zal er van 18.00 uur tot 20.00 uur een businessborrel zal worden georganiseerd.

Het avondvullende event is een combinatie van fashion, business, culinair genieten, netwerken en kennis maken met de nieuwste en meest luxueuze producten. Daaronder vallen veel must-haves en overige primeurs: zoals horloges, juwelen en mode tot exclusieve auto’s, multimedia, vastgoed en wellness.

Als hoogtepunt van de avond zal op deze spring editie een spectaculaire modeshow worden gehouden, verzorgd door couturier Ronald Kolk. De ontwerper zal zijn wervelende zomercollectie Summer Silk presenteren die ongetwijfeld een betoverende indruk zal maken. Ook in deze nieuwe collectie zien wij creaties van zeer luxe materialen zoals zijde voiles, kant, pailletten en Swarovski stenen.

Veel wit en zwart, maar toch bovenal kleur. De collectie is zowel warm als koel, tijdloos en vooruitstrevend en bestaat voornamelijk uit zeer vrouwelijke draagbare kunststukken met oog voor detail. De collectie zal gecomplementeerd worden met de hoeden van Daffy de Vyldre.

Er zullen verschillende netwerkclubs en relaties van de deelnemende partijen in deze stijlvolle omgeving aanwezig zijn. Om exclusiviteit te waarborgen is het als bezoeker alleen mogelijk om op persoonlijke uitnodiging te komen.