Addy op Indonesia Fashionweek

altJAKARTA- Zojuist showde Addy van den Krommenacker zijn nieuwe haute couture collectie op de Indonesia Fashionweek in Jakarta. Addy was daar op uitnodiging van de World Fashionweek Organisation, die hij representeert namens Nederland. De show, die gehouden werd in het grote Conventioncentre van Jakarta, was een groot succes en trok meer dan 2500 toeschouwers.

Ook de pers reageerde enthousiast op de show en noemde het de echte showstopper van de Fashionweek. De aanwezige notabelen tijdens de show in Jakarta waren vol lof over de harmonieuze stijl van de creaties van Addy die zijn vakmanschap toont door de zuivere vormgeving van zijn talloze creaties.

Na de show vertrok Addy onmiddelijk naar Los Angeles waar hij deze week een stylelounge heeft van zijn jurken in het bekende Ermitage Hotel in Hollywood. Deze stylelounge wordt bezocht door de stylisten van de sterren, die zich komen oriënteren in verband met de Oscaruitreiking, die volgende week plaatsvindt. Ook hier zal zijn collectie zeker het nodige opzien baren.