Piogg designer regenjassen zijn aanpasbaar

 

altAMSTERDAM – Met een letterlijk spetterende modeshow werd de eerste collectie designer regenjassen van het nieuwe modemerk PIOGG gelanceerd.

De modellen trotseren op de catwalk een heuse stortregen die de jassen meteen op de proef stelt. Onder andere ex-soapster Mark van Eeuwenis dressman voor de eerste collectie van het nieuwe Nederlandse merk.

 

Deze dames- en herencollectie bestaat uit 18 luxe jassen die het regenachtige en grauwe straatbeeld van Nederland spontaan kunnen veranderen in een aantrekkelijke catwalk.

De regenachtige weersomstandigheden in Nederland zijn een keuzestress voor menig modeliefhebber maar PIOGG maakt de keuze tussen functioneel droog of modieus nat overbodig. Dat komt door een nieuwe visie op functionaliteit en high fashion van luxe outdoor kleding. Zo kan iedereen, weer of geen weer prima voor de dag komen.

PIOGG maakt jassen van hoge kwaliteit innovatieve stoffen die 100% waterdicht en winddicht zijn maar toch ook 'ademend.'

Dankzij de uitneembare bodywarmer en afneembare capuchon zijn de jassen aan te passen naar de buitentemperatuur. Zo combineert PIOGG high end design met functie en kan iedereen in elk seizoen stijlvol droog blijven. PIOGG is opgericht door Daphne Gerritse.

De kersverse ontwerpster zet met haar veelbelovende collectie designerjassen haar eerste stappen om gedurende alle weersoorten het Nederlandse straatbeeld meer stijl te geven. Haar jassen zien er niet alleen goed uit maar beschermen bovendien tegen alle weersinvloeden.