Paul Schulten exposeert voor Echte Couturefans

 

altIn de inspirerende omgeving van de kleine stad Ootmarsum -middelpunt van kunstzinnige initiatieven - is onlangs het nieuwe Museum Ton Schulten geopend. Daar wordt de bezoeker nu volop betoverd door kleur en balans. Het werk van de schilder Ton Schulten steelt de harten van de bezoekers. Bij de opening schudden Commissaris van de Koning Ank Bijleveld Schouten, burgemeester Roel Cazemier, priester Antoine Bodar en vele anderen Ton Schulten en partner Ank dan ook verheugd de hand. Dit is kunstbeleving en ook niet onbelangrijk ... Holland Promotie.

Naast de vele andere prominente bezoekers die de schilderijen van de permanente expositie van Ton Schulten bewonderen heeft ook couturier Paul Schulten de eer in deze kleurrijke ambiance zijn grandioze couture te mogen presenteren.

Onder de titel `Schulten meets Schulten` zijn er van de couturier uit Amsterdam 23 topstukken in het gloednieuwe museum geèxposeerd. De Amsterdamse couturier heeft een uitgebreide kennis van het vak dat hij vanaf de basis door en door beheerst. Uit zijn 12½ jarige loopbaan heeft hij een aan tal topstukken uit verschillende periodes voor deze expositie uitgekozen.

Ton Schulten is een talentvol en kleurige schilder die in zijn museum ook succesvol heel veel toeristen weet aan te trekken. Deze kunstenaar die met zijn partner over de hele wereld reist om overal inspiratie op te doen is iemand die met zijn schilderijen ook een boodschap naar zijn publiek wil uitdragen. Ook de couture van Paul Schulten is herkenbaar aan een gepassioneerde aanpak en liefde voor zijn vak.

Hij vertegenwoordigt op deze expositie "Schulten meets Schulten" dan ook op niet te evenaren wijze met zijn 'draagbare kunst' de klassieke stijl waarin hij aanvankelijk werd begeleid door de onvergetelijke en beminnelijke couturier Edgar Vos.

Coutureshows van Paul Schulten zijn buitengewoon mooi maar zeker ook heel actueel. Zij hebben evenals bij 'die andere creatieve Schulten' een ongelooflijke aantrekingskracht voor zijn vele fans die genieten van een zeldzame kracht om weerklank te vinden door vormen op die creatieve manier gestalte te geven. 

Er zijn dan ook vooral vele vrouwelijke bezoekers die in het nieuwe Museum Ton Schulten onderzoekend kijken naar "hoe die Schulten dat nu precies gemaakt heeft."

... Dat zijn vakgeheimen maar kan men dat de dolnieuwsgierige dames kwalijk nemen?