Ontwerpster Marloes Blaas stopt voorlopig

altNa vijf jaar non-stop werken zet ontwerpster Marloes Blaas een voorlopige streep onder het werken aan haar eigen label, .MARLOESBLAAS.. Dit heeft Marloes Blaas besloten omdat de groei waar het label op dit moment behoefte aan heeft, tijdens het huidige economische klimaat niet gerealiseerd kan worden. De ontwerpster is toe aan nieuwe uitdagingen en verheugt zich op wat het werken binnen een bedrijf haar gaat brengen. “Hoewel ik er net in was geslaagd een productielijn op te zetten in Polen, neem ik toch het besluit te stoppen,” vertelt Marloes Blaas. Soms zit er niet anders op dan een stapje terug te doen omdat dat op de lange duur een juiste keuze is.

“Ik ben er van overtuigd dat dit het juiste moment is. Ik heb behoefte aan meer structuur en zekerheid. Ik kwam de laatste twee jaar bijna niet meer toe aan waar ik het beste in ben, ontwerpen. Ik hoop dan ook dat ik een fijne plek binnen een leuk team zal vinden. Ik ben altijd een hele commerciële ontwerper geweest en dat kan nu alleen maar in mijn voordeel werken."

Dat klopt want Marloes Blaas maakt ontwerpen die veel vrouwen aanspreken. 

Zij zegt: "Ik heb de afgelopen vijf jaar met veel plezier en passie aan het label gewerkt en kijk tevreden terug op mijn shows tijdens Amsterdam Fashion Week en de vele publicaties die mijn werk de afgelopen jaren heeft gehad.”  Bij dit artikel staat een creatie van Marloes Blaas uit 2010. Toen en nu helemaal goed! 

Marloes Blaas wil bij deze iedereen bedanken die de afgelopen jaren geholpen heeft haar eigen label mogelijk te maken.