Antoine Peters geeft de vloer de hoofdrol

 

altAMSTERDAM - Ontkend in de ene ruimte en omarmd in de andere... Antoine Peters geeft 'de vloer' een hoofdrol in zijn nieuwste project. Met het parket als referentiepunt creëerde de ontwerper namelijk een zeer intrigerende Wooden floor dress. Spelend met de notie van 'het normale' en hoe de wereld van de kunst nieuw perspectief kan bieden, neemt Antoine de vloer letterlijk van de grond en verheft het tot de status van een jurk.

Petra Stavast en Sanne van den Elzen fotografeerden de jurk op een manier die doet denken aan 17e eeuwse Nederlandse schilderijen. Antoine Peters creëerde de 'wooden floor dress' speciaal voor de cover van You Are Cordially Invited. 

Dit is een twee-dimensionale tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst in de vorm van een zeer kunstzinnig glossy magazine.  

Antoine is erg trots dat zijn te zijn wooden floor dress op de cover staat van dit magazine want zijn 'wooden floor dress' is onderdeel van Salon/Kant. U kunt deze arty tentoonstelling t/m 18 augustus ervaren in de ViaHenri project space op de Henri Polaklaan 13 in Amsterdam.

ViaHenri project space is geopend van woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00