Frans Molenaar: Zit mijn haar goed?

altTijdens zijn coutureshow voor winter 2014 zag Frans Molenaar er jonger uit dan ooit met zijn wel heel korte haar... Zijn team van mannequins verzekerde hem dat zijn haar echt goed zat. Op zijn coutureshow in eigen salon verschenen ook deze keer weer talloze gasten zoals gevraagd in tenue de ville. Het was in de toch vrij ruime salon hutje-mutje-propvol. Er liepen 5 vaste bekende mannequins mee in de show door de ruimte beneden die door Cees Dam jaren geleden is ingericht. Het ziet er daar prachtig uit met o.a. een reusachtige spiegel die de hele achterwand bekleedt. Door deze tijdloos ingerichte salon krijg je de impressie van een heel grote ruimte maar dat is natuurlijk een illusie.

Het zaaltje puilde als altijd bij zijn shows werkelijk uit van de belangrijke gasten. Zoals Ineke Vollemans directeur Sothys Nederland en de directeur van C&A Pals Brust. Ook Jan Jansen van de schoenen stond op de gastenlijst. Cees Dam was natuurlijk eveneens weer aanwezig terwijl hij er nooit iets koopt! Hij had de charmante Grootmeesteres van de Koning meegebracht: Martine van Loon Labouchere.

Ook opera-deskundige en presentatrice Chazia Mourali met haar partner neurochirurg Marc Schröder van de Bergman Kliniek in Naarden bezochten de show. Het is opmerkelijk hoe professioneel al deze bekende mensen met hun vak bezig zijn en hoe plezierig ze daar desgevraagd over willen communiceren. Tenslotte is het bijvoorbeeld niet onbelangrijk om te horen dat zo'n kliniek effectiever werkt dan menig ziekenhuis.

Maar op de show van Frans Molenaar draait het uiteraard allemaal om de couture die ook deze winter weer rijk van kleur is en van zeer luxueuze stoffen gemaakt. In zijn collectie getuigen de dagpakken en jurken als altijd van een voorname eigen stijl. Ook de collectie elegante avondjurken heeft als altijd veel succes.

Na afloop op de bekende afterparty wordt er weer druk 'gesocialiseerd' door zijn vele gasten. Natuurlijk met als altijd volop van de befaamde bitterballen die met verschillende drankjes in aangename sfeer genoten worden.