Sepehr Maghsoudi en zijn Dancing Queens

 

altIn een romantisch deel van Amsterdam scheren de auto's door de anders zo rustige Nes op weg naar feestgebouw Tobacco. In de avondlucht wachten rijen mensen om door de strenge selectie heen naar binnen te kunnen gaan. Welk event heeft zo'n strikte controle aan de ingang dat zelfs sommige persfotografen zichtbaar teleurgesteld worden teruggestuurd?

Gelukkig heeft ondergetekende de strenge stoelcontrole wel doorstaan want vandaag wordt hier Just Dance gepresenteerd. Dat is het nummer 1 dans-game ter wereld en het wel op dit Dance-event toegelaten publiek ziet met de champagne onder handbereik welwillend Marketing Director Marcel Keij van Ubisoft Benelux het podium beklimmen.

Géén lange toespraken vandaag ... maar van het nummer 1 dans-game ter wereld zijn méér dan ... 40 miljoen stuks verkocht.

Daar móet op gedanst worden! Bovendien introduceert de organisator van de avond Leon Winkler voor een onvergetelijk mooie promotie van de nieuwe hit game Just Dance 2014 de medewerking van de talentvolle couturier Sepehr Maghsoudi. Het wordt inderdaad een sprookjesachtige Dance-Fashion-Show.

De avond wordt omlijst door een zangeres en bekende dansers van o.a. So You Think You Can Dance die rond de show gedisciplineerd en heel knap hun choreo’s presenteren. Maar nu komt Sepehr Maghsoudi met zijn Dancing Queens en het publiek rolt zowat van de moeizaam verkregen zo felbegeerde stoel want de Dancing Queens veroveren op slag de hele zaal.

Als je in de disco of op een party danst móet je wel schitteren in de mouwloze zilveren-dingetjes-pakken van Sepher Maghsoudi. Of stralend verschijnen met een enorme waaiervormige verpakking... Het inpakken in vrolijke kleurige pakjes, shorts en topjes en zelfs een speciale Dance-mantel waar vanuit de achterkant twee enorm brede sluiers waaieren om tijdens het dansen mee te spelen zorgt ervoor dat deze Dancing Queens het kleurrijke hoogtepunt op elk feest zullen zijn.

Of zij nu thuis, in een studio, in een disco of op een podium verschijnt maakt niet uit. De Dancing Queens van Sepehr Maghsoudi laten zich heel graag inpakken. De artistieke coiffure van Coby van Tol gaat soms zelfs totaal schuil achter de feestelijke totaal het gezicht bedekkende verpakking.

Kan het arme kind nu nog de catwalk zien? Hoe moet zij in die donkere zaal over de catwalk moven? Eng hoor... Zij is van top tot teen ingepakt en mag geen stap verkeerd zetten.

Maar dit zijn Sepehrs supercoole Dancing Queens en natuurlijk lukt het haar. Wat dacht je dan? Na een daverend applaus stort iedereen zich nu in een feestelijke afterpary.