Spannende nieuwe collectie Peter Rommers Couture

 

altDe Peter Rommers-vrouw is een modebewuste, stijlvolle en actieve vrouw. Dat maakt de nieuwe collectie van de Amsterdamse ontwerper duidelijk. Tijdens twee dinershows (een in de winkel/atelier, een in restaurant Nevy) presenteert hij zijn visie op de winter van 2013/2014. Grijs- en groentinten voeren de boventoon. Fraaie wollen tricot sets, bestaande uit tops met knielange iets uitlopende rokken doen comfortabel maar tegelijk ook elegant aan.

De tops zijn nauwsluitend met spannende openingen of juist ruimvallende met leren details (mouwen) of panterprints. Opvallend is de nieuwe halslijn: rond met een split, die in de hele collectie terugkomt. Zoals altijd blinkt Peter Rommers uit in zijn jurkjes. Perfect gesneden in spannende materialen. Zoals een groen zijden jurkje met een prachtig bosachtig dessin.

Naast dit natuurlijke dessin is er ook een groen/zilver high-tech zijden jurkje. Subtiel detail is een kanten hemdje dat er onder gedragen wordt en het high-tech materiaal zachter maakt. Na enkele prachtige lange winterjassen eindigt de show met een cocktailjurk en een avondjurk in donkerblauwe zijde, volgeborduurd met helderblauwe steentjes.

Dit keer geen bruidsjurk als showstopper. Peter Rommers start namelijk binnenkort met een speciale bruidsafdeling in zijn winkel. Momenteel is hij druk bezig met de voorbereidingen. Het wordt een soort shop-in-shop met naast bruidsjurken ook cocktail- en avondjurken.

Het hele feestgezelschap (ook de bruidegom, moeder van de bruid, bruidsmeisjes) kunnen dan terecht bij Peter Rommers Bruid. Opening in november.