International Food Floral Fashion Show

 

altDELFT - De International Food Floral Fashion show is een sensatie van beeld, licht, geluid en smaak. Samen met topkok Yuri Verbeek en bloemenarrangeur/bloemsierkunstenaar Pim Van den Akker zal modeontwerper Aziz Bekkaoui een spectaculaire show tot stand brengen rondom koken, kunst en mode. Wie zijn deze fameuze bloemenkunstenaar en zijn originele chef-kok nu toch? Lang niet iedereen is in hun exclusive special secret world ingewijd...

Zeker is dat zij wel een heel verfijnde smaak hebben en unieke fans waarvoor zij hun talenten op een uitzonderlijke manier gaan combineren. Maar WIE zijn zij?

Even voorstellen dan? - Pim Van de Akker is internationaal vermaard bloemsierkunstenaar en oprichter van Pimdesigned en Flower Factor. Een belangrijk onderdeel van Pimdesigned is de bloemsierkunst.

Yuri Verbeek is eigenaar van de Kokkerie, chef-kok, auteur van verschillende kookboeken en verantwoordelijk voor vele andere culinaire activiteiten. Heel intrigerend voor fijnproevers!

Aziz Bekkaoui is een internationaal vermaard fashion designer. Werk van hem was te zien in het Guggenheim Museum, New York en recentelijk in het National Museum of Singapore. Aziz Bekkaoui heeft in de loop van zijn carrière in de mode en kunst een krachtige handtekening ontwikkeld. Kenmerkend is zijn liefde voor innovatie, vloeiende vormen en beweging. Niets is wat het lijkt of blijft hetzelfde.

Aziz Bekkaoui is wars van vaste voorschriften, codes en hokjesgeest. Hij is de designer van de dans, de choreograaf van de mode. Kunstvormen vloeien in elkaar over, grenzen worden weggevaagd.

Het combineren van al deze artistieke talenten van dit drietal en hun prachtige passie maakt Yuri, Pim en Aziz tot createurs van Het Moment: Dat Wat Gebeurt. in de wereld om ons heen, in de natuur ver af en dichtbij ...

Hun unieke International Food Floral Fashion Show zal plaatsvinden in het stadshart van het historische Delft:
Museum Het Prinsenhof - Sint Agathaplein 1 op vrijdagavond 15 november 2013.