BLOEMENELFEN beschermen bloemenland

 

altDELFT- Wie zou de BLOEMENELFEN van AZIZ niet graag willen ontmoeten? Dat kan nu eindelijk morgen bij ons in Delft. Ze zijn wel 3 meter hoog en verschijnen als ZUILEN in de ruimte als beschermsters van bloemenland. Deze sprookjesachtige maar ook echte wezens zijn aanwezig in Delft op de verfijnd gecomponeerde International Food Floral Fashion show.

De BLOEMENELFEN van AZIZ verschijnen ook heel graag bij bloemsierkunstenaar Pim Van den Akker die al zoveel mooie boeken schreef over bloemenkunst en bloemenvriend en topkok Yuri Verbeek omdat zij zich bij hun zo happy voelen. De hele bloemenwereld is aanwezig op de International Food Floral Fashion show. De mooiste bloemen die ook aan shows van Dior en grootste modehuizen worden geleverd zijn hier te vinden.

In een sensatie van beeld, licht, geluid en smaak beantwoorden de BLOEMENELFEN enkele vragen.

Allereerst beantwoordt de HOOFDELF de vraag: Hoe gaat het met u in Bloemenland en hoe gaat het vooral nu met de bloemen?
"De bloemen houden nu méér dan ooit van alle mensen... Zij zijn er gewoon dol op!"

Maar ELFJE 2: Wat doet een bloem nu eigenlijk voor mij of voor jou?
"Een bloem schenkt ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE. Bloemen houden van iedereen."

O ja? Hoor eens ELFJE 3: Bloemen kennen ook grote onderlinge verschillen? Is er geen groot verschil tussen een klein madeliefje en een luxueuze orchidee?...
"Bloemen houden juist van een kleurrijke wereld. Hoe meer onderscheid en hoe meer variaties hoe rijker en fantasievoller de wereld voor ons is."

Is het ook waar dat ieder mens een speciale lievelingsbloem heeft ELFJE 4?
"Meestal wel maar wij BLOEMENELFEN willen geen enkele bloem voortrekken."

Wat heeft eten met bloemen te maken ELFJE 5?
"Alles wat er heel mooi uitziet smaakt lekkerder. Je kijkt er naar en denkt: Mmm... heerlijk. Door het oog te bekoren wordt ook de smaak geprikkeld."

Alsjeblieft nog één vraag mevrouw ELFJE 6: Waarom houden verliefde mensen zoveel van bloemen?
"Bloemen weerspiegelen de allerliefste en mooiste gevoelens. Daarin herkennen verliefde mensen hun eigen verlangen naar harmonie."

Dank u HOGE DAMES voor uw bloemrijke visie en uw bescherming van bloemenland.