Haagse Michael heeft Jans Tromp in het nieuw gestoken

altDEN HAAG - Michael Barnaart van Bergen vertelt dat Jans Tromp (Jan, Jans en de kinderen) een vaste klant is. "Afgelopen week heb ik Jans weer in mijn Haagse winkel mogen ontvangen en niet zonder resultaat. Ze heeft de hele collectie gepast en haar garderobe is nu klaar voor de winter. Benieuwd naar de keuze van Jans?" Dat zijn we zeker! Alles staat nu in het Jan, Jans en de kinderen Winter Feestboek dat vanaf vandaag in verschillende boekhandels te koop is! Om te beginnen De Nieuwe jurk! Speciaal voor Jans heeft hij deze mouwloze jurk ontworpen. En die jurk staat anderen vast ook heel goed...

"Met een zwart jasje, zwarte panty en pumps perfect voor de feestdagen. 's Avonds kan het jasje uit en dan ben je klaar om te feesten! Of gewoon met blote benen en rode hakken zoals Jans,"zegt Michael. Deze kokerjurk is gemaakt van dubbele tricot in de kleur burgundy rood met een jacquard dessin van kant in okergeel. Deze kokerjurk is licht getailleerd en is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenheid. ( Aan de foto te zien is poes Doortje het daar mee eens.)

Verder is er nog de Lotje sjaal. Jans is gek op Jan, de kinderen, maar ook op de huisdieren. Daarom ontwierp Michael een fancy sjaal met daarop de teckel Lotje. Maar zegt hij: "Laat de Rode Je-weet-wel-Kater het maar niet horen..."

De behaaglijke sjaal heeft een gebreid jacquard dessin van (een uitgerekte) Lotje en een pied de coq dessin.