Haute couture show Paul Schulten on top op LXRY

altTijdens Masters of LXRY hebben Paul Schulte en Gassan Diamonds een fantastische show neergezet waar het publiek ademloos van genoot. De sfeer was geweldig, het licht voortreffelijk en de collectie weergaloos mooi. In een wervelende Vogue-achtige show onder de inspirerende leiding van de bijzondere couturier Paul Schulten, kwamen zijn prachtige creaties op de catwalk voorbij in combinatie met de schitterende diamanten en juwelen van Gassan.

De titel La Nouvelle Garçonne refereert aan de term “La Garçonne” uit de twintiger jaren van de vorige eeuw. Vrouwen die zich op een mannelijke manier gingen kleden in een plat en sluik silhouette. Deze stijl, namelijk de harmonie van de contrasten, inspireerde Paul Schulten bij het maken van de Haute Couture Collectie voor nu en voor 2014.

Ongebruikelijke combinaties van stijlen èn materialen zijn een belangrijke basis voor deze fantasierijke en perfect gemaakte collectie.

Zo is er bijvoorbeeld het nieuwe voortreffelijk draagbare mannenpak in stretch. Tailored Knit voor scherp gesneden jasjes op strakke bijna leggingachtige pantalons.
Als dagkleding brengt hij jasjes met aangesneden driekwart mouw op met de hand geborduurde plooirokken.

Ook voor het late diner buiten de deur intrigerende blousonachtige jasjes op catsuits of corsetdresses. De juwelen van Gassan Diamonds vormen een onvergetelijke combi met de geborduurde cocktailjaponnen in een ballonachtige oriëntaalse vorm.

Een feest om te zien in een overvloed van goud, antraciet en zwart. Ook getint in brons, koper, zilver met zwart. Voor de avond : zeer grote avondjaponnen met wijde rokken onder strakke lijfjes, hooggesloten of corsetten. In vertederend peach, goud, zilver, petrol met zwart.