Zomer 2014 vol energie en elegante sportswear

altDe zomer van 2014 is vol energie en positivisme. Vol belangstelling voor wat echt is. Van belang is de aandacht voor bezinning en betekenis. Voor zowel dames als heren zijn handschoenen een heel belangrijk item deze zomer. Vooral in de auto staat de handschoen niet alleen elegant maar geeft ook een betere grippe op het stuur. Door onze smartphones en tablets zijn we in staat om altijd en overal te werken. We zien relaxte mode met sportieve invloeden terug. Ook handschoenen als finishing touch zoals gebracht door Laimböck horen daarbij.

De moderne stedeling reist veel eist dat kleding flexibel kan worden benut. Onze outfit moet op alles voorbereid zijn. Dit uit zich in stijlvolle gelaagde outfits en intelligente stoffen met een hoog draagcomfort. Functionaliteit zonder onnodige afleiding. Het modebeeld van zomer 2014 ontleent inspiratie aan Londen en New York van de jaren ’60. Dat was ook een tijd vol positivisme en perspectief. Na een tijd van angst en onzekerheid, kiezen we nu voor vrijheid en fun.

Sportswear en casualwear mogen opvallen. Het gaat om casual kleding met yin en yang. Het gaat om collecties die door zowel vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. Niet de sexualiteit maar de identiteit staat centraal. Weg met de hokjesmentaliteit!

Handschoenen spelen een rol bij het reizen over de wereld. Voor een sportieve look zijn er nieuwe vormen in handschoenen in allerlei kleuren. Veel handschoenen met bandjes, knopen en elastiek in de polsen. En de autohandschoen is weer helemaal terug.

Laimböck is sinds 1831 dé specialist is in lederen handschoenen en accessoires en is Hofleverancier sinds 1892.