SARLI lanceert Vrouw met de Kattenogen

altROME - Heel mode-fotograferend Italië spréékt er over. Tijdens de coutureshows op de ALTA ROMA lanceert Sarli het zo voor de hand liggende type dat tot nu toe door niemand specifiek als iconische verschijning werd benoemd. De vrouw die in staat is om net als het zo geliefde huisdier tot zelfverdediging en zo nodig agressie in staat is maar eveneens ... buitengewoon lief kan zijn. Dat is de Vrouw met de Kattenogen... Uiteraard kan Sarli Couture de cliënten die geen lichtgroene kattenogen hebben maar wel zijn uitmuntend gesneden en gemaakte creaties aanschaffen passeren. Dus is als inspiratie naar iets gezocht wat eveneens bewonderenswaardig mooi en fijnzinnig is.

De collectie van de Sarli , is voor deze keer geinspireerd op de landschapsschilderijen van Claude Monet, waarbij zachte tinten prachtig in elkaar overvloeien , en het tere zonlicht lieflijk reflecteert in de rijkelijk aanwezige natuur van het Franse landschap.

Dit is de creatie in het rijke natuurlijke lichtgroen wat deze zomer heel veel vrouwen zal inspireren. Dit is de lieve Vrouw met de Kattenogen... Maar pas op... Treedt haar niet te na want zij kan ook gevaarlijk zijn als je haar probeert te misleiden. Waag dat nooit!

Binnenkort ontvangt u meer beelden uit de internationale modewereld van onze fotograaf in Rome die kritisch is ingesteld zoals vele fotografen die over langdurige showervaring beschikken. Maar deze keer is het anders... Deze keer is het Fashion on Top!