Romantische verzoeken voor Vrouw met de Kattenogen

 

altROME - Op de ALTA ROMA is zij het gesprek van de dag, de onweerstaanbaar stoutmoedige en mysterieuze Vrouw met de Kattenogen. Rome is volledig in de ban van een ogenschijnlijk onbereikbare vrouw die in de betoverende couture van Sarli over de catwalk schrijdt. De Italiaanse man probeert als een ware Cassanova het hart van deze dame te veroveren door romantische verzoeken.

Het schijnt dat er al via een aantal geschenken als kostbare dozen met bonbons en bloemen toenadering door diverse heren is gezocht. Uiteraard zonder veel resultaat want geen enkel model kan zich het eten van bonbons veroorloven.

Journalisten beschrijven eveneens vol verrukking de kleuren van Sarli Couture die in elkaar overvloeien als in een harmonieus schilderspalet. In ieder geval staat vast dat de lijnen in de Sarli Couture ontdaan zijn van alle rare vormen die men zo vaak ziet. Puur natuur vloeien alle creaties soepel langs het lichaam. Iedere jurk is een kunstwerk apart.

Veel indruk maakt de rijke verscheidenheid van allerlei totaal verschillende stoffen die steeds weer op onverwachte en kunstige manieren worden verwerkt. Je ziet organdies en drapures en fascinerende jacquards en ingewerkte delen met transparante effecten. Om maar niet te spreken van prachtig reliëf borduursels versierd met kristallen.
 

Er is ook hard gewerkt aan zoveel mogelijk bijpassende accessoires. op alle tassen, schoenen en riemen zijn met de hand gesmede metalen bloesems te vinden.