Dáár is ZIJ: onvergetelijk in Out Of The Blue...

altROME - De ster van ALTA ROMA is Renato Balestra met zijn wonderbaarlijk mooie collectie. Eén van zijn beroemdste creaties voor deze zomer is het onvergetelijke Out Of The Blue. Deze jurk (waar na de show door drie klanten letterlijk om gevochten werd) laat goed de fijnzinnige stijl zien waarin Renato Balestra werkt.

Renato Balestra mocht tot zijn klanten onder meer de Perzische keizerin Farah Diba rekenen, de koningin van Thailand, de First Ladies van de Philippijnen en Egypte, verschillende prinsessen uit Saoudi Arabië en tal van beroemde zangeressen en actrices.

 

Zijn levenslust en energie spat je tegemoet vanuit de vitaliteit en kleur van zijn collectie. Zijn dagpakken en avondjurken zijn gedecoreerd met Svarovski stenen, goudborduursel, ivoor en macramé. Feestelijke avondmode in exotische kleuren worden afgewisseld met creaties als Out Of The Blue in een voorname terughoudende sfeer.

Zowel de bezoekers en de fotografen die deze show bijwonen zijn ook als het ware gehypnotiseerd door de finale met de witte laagjes bruidsjapon. Geínspireerd op de waterlelie. Na een korte periode van stilte barst het applaus volop los en houdt minutenlang aan.