Nieuwe stijlvolle Frans Molenaarstoel zit verrukkelijk comfortabel

AMSTERDAM – Tijdens een spannende persconferentie in de salon van couturier Frans Molenaar zal Prominent een nieuwe serie relaxfauteuils presenteren. Eén van Nederlands bekendste couturiers Frans Molenaar himself beantwoordt in eigen huis zittend op de bank heel rustig de vragen van journalisten over zijn nieuwe overstap van het ontwerpen van couture naar het design van comfortabele fauteuils. Achter de pers staan keurig afgedekt met zwarte hoezen de nieuwe stoelen verborgen. De journalisten popelen van nieuwsgierigheid maar mogen nog niet kijken.

Frans Molenaar: “Lekker zitten wil iedereen. Dat was voor mij de reden om me in de wereld van het zitcomfort te verdiepen. Een wereld die veel raakvlakken heeft met de modewereld. Het gaat in beide gevallen om de schoonheid van vorm en kleur, zonder het comfort uit het oog te verliezen.”
Eindelijk komt dan het moment waarop de hoezen worden verwijderd en de bewonderende uitroepen zijn niet van de lucht. Dankzij het smaakvolle design en de krachtige kleuren vallen de elegante makkelijk verstelbare stoelen direct op en zijn ze een ware eyecatcher in elk interieur. De signatuur van Frans Molenaar blijkt vooral uit het gebruik van contrasterende biezen waarom hij ook in zijn couture bekend is. De stoel is van onderstel tot top basic in één kleur van mooi leer gemaakt.
Deze relaxfauteuil kan een heerlijk rustpunt vormen voor de harde werker die na een vermoeiende dag eindelijk thuis komt. Het is ook een comfortabele stoel zowel voor jongeren als ouderen die met een kleine aanpassing naar een andere houding of zit/lig stand zoeken. Meestal zijn dit soort stoelen qua beeld heel omvangrijk maar doordat de ontwerper hier zo hard aan gesleuteld heeft is dat beeld nu anders. In samenwerking met Prominent die zeer ervaren is ook wat betreft de produktie van stoelen op maat heeft de couturier een nieuwe collectie moderne fauteuils ontworpen die lekker oogt en waar iedereen dolgraag in zit. Tijdens de persconferentie oordeelden alle gasten heel positief over het zitcomfort van de nieuwe Frans Molenaarstoel. Sommige fotografen zoals Geert De Jong (cheesworks.nl) en onze redactrice Herma De Walle waren zelfs zo enthousiast over de nieuwe Frans Molenaarstoel van Prominent dat zij bijna niet waren te bewegen om er weer uit op te staan.
Net als de couture van Frans Molenaar zijn de moderne fauteuils in de Frans Molenaar-collectie op maat verkrijgbaar en bieden dus voor ieder wat wils. De klant heeft de keus uit een scala van leersoorten, kleuren en maten. De kleurencombinaties zijn zwart/wit, wit/zwart, rood/grijs, geel/rood, groen/beige en blauw/lichtblauw. Daarnaast heeft elk model standen voor verschillende functies, zoals relaxen, zitten en liggen. De meubellijn is speciaal gemaakt voor mensen die waarde hechten aan design en die op zoek zijn naar optimaal comfort. De Frans Molenaar-collectie is verkrijgbaar vanaf week twintig in de filialen van Prominent.